Adriano Celentano

Текст на песенПреводиЗаявки
24000 Baci Италиански Английски
Английски
Гръцки
Руски
Сръбски
Унгарски
30 Donne Del West Италиански Френски
Хърватски
Africa Италиански Английски
Amami e baciami Италиански 
Non mi dir, 1965
Английски
Хърватски
Amore no Италиански 
Soli
Хърватски
Ancora vivo Италиански Английски
Гръцки
Френски
Angel Италиански Английски
Руски
Apri il cuore Италиански Английски
Арабски
Гръцки
Arrivano gli uomini Италиански Английски
Английски
Azzurro Италиански Английски
Английски
Английски
Босненски
Иврит
Немски
Румънски
Словашки
Финландски
Френски
Balla Con Me Италиански 
Arrivano Gli Uomini
Румънски
Brivido felinо Италиански 
Mina Celentano (1998)
Английски
Руски
Buonasera signorina Английски 
C'e sempre un motivo Италиански Английски
Сръбски
Canzone Италиански 
Azzurro/Una carezza in un pugno
Английски
Che T'Aggia Dì Италиански 
Mina Celentano
Confessa Италиански Английски
Английски
Гръцки
Немски
Руски
Руски
Руски
Руски
Сръбски
Турски
Турски
Украински
Унгарски
Dormi amore Италиански Английски
E voi ballate Италиански Английски
Хърватски
Fascino Италиански 
Dormi amore, la situazione non è buona, 2007
Английски
Forestiero ИталианскиБългарски
Fuoco Италиански Английски
Gelosia Италиански Английски
Руски
Сръбски
Хърватски
Grazie, Prego, Scusi Италиански Английски
Hai Bucato La Mia Vita Италиански
Album: Dormi Amore La Situazione Non E' Buona-2007
Румънски
I Passi Che Facciamo Италиански Английски
I want to know Италиански Английски
Френски
Il figlio del dolore Италиански 
Esco di rado e parlo ancora meno
Английски
Il mondo gira Италиански 
Adriano Celentano con Giulio Libano e la sua orchestra, 1960
Английски
Il ragazzo della via Gluck Италиански Английски
Български
Литовски
Полски
Френски
Френски
Il ribelle Италиански 
Adriano Celentano with Giulio Libano and his Orchestra, 1960
Английски
Il tangaccio Италиански Английски
Il tempo se ne va Италиански Английски
Английски
Български
Гръцки
Испански
Румънски
Сръбски
Турски
Френски
Il tuo bacio è come un rock Италиански Английски
Impazzivo Per Te Италиански Английски
Английски
Гръцки
Турски
Хърватски
Io ho te Италиански 
Mina Celentano (1998)
Английски
Ja tebia liubliu Италиански Руски
Jealousy Tango Италиански Английски
Руски
Френски
L'emozione Non Ha Voce Италиански Английски
Английски
Английски
Английски
Английски
Английски
Литовски
Немски
Румънски
Руски
Холандски
Хърватски
L'italiano Италиански Английски
Английски
Гръцки
Гръцки
Гръцки
Персийски
Руски
Сръбски
Френски
La Ballata Di Pinocchio Италиански Френски
La barca Италиански Английски
Френски
La coppia piu bella del mondo Италиански Български
Румънски
Финландски
La cumbia di chi cambia Италиански 
Facciamo finta che sia vero
Английски
Румънски
Френски
Полски
Турски
Uvean
La mezza luna Италиански Английски
Полски
Руски
Lago Rosso Италиански Английски
Lirica d'inverno Италиански 
Le robe che ha detto Adriano , 1969
Английски
Lunfardia Италиански Английски
L’ arcobaleno Италиански Английски
Английски
Немски
Руски
Словенски
Френски
Mari Mari Италиански Английски
Немски
Mi fa male Италиански 
Per Sempre
Английски
Mondo In Mi 7ª Италиански 
24000 Baci
Nata Per Me Италиански Английски
Турски
Non so più cosa fare Италиански 
Facciamo finta che sia vero
Английски
Френски
Хърватски
Pensieri nascosti Италиански Английски
Per averti Италиански Английски
Гръцки
Румънски
Унгарски
Per sempre Италиански Английски
Сръбски
Per vivere Италиански 
Per Sempre
Английски
Pitagora Италиански Английски
Più di un sogno Италиански 
Per Sempre
Английски
Pregherò Италиански Английски
Руски
Френски
Prima pagina Италиански 
Atmosfera
Английски
Prisencolinensinainciusol Италиански 
Nostalrock, 1973
Questo vecchio pazzo mondo Италиански Английски
Rock matto Италиански Английски
Sempre Sempre Sempre Италиански Английски
Send me some lovin' Английски 
Nostalrock, 1973
Италиански
Senza amore Италиански Английски
Руски
Si e spento il sole Италиански Английски
Гръцки
Испански
Испански
Румънски
Румънски
Руски
Хърватски
Sognando Chernobyl Италиански Английски
Руски
Soli Италиански Английски
Руски
Сръбски
Унгарски
Хърватски
Solo Италиански
Uh Uh ... (1982)
Английски
Английски
Stivali E Colbacco Италиански Руски
Хърватски
Storia d'amore Италиански Английски
Гръцки
Румънски
Турски
Френски
Susanna Италиански Английски
Гръцки
Испански
Руски
Хърватски
Svalutation Италиански Английски
Английски
Литовски
Руски
Хърватски
Ti avrò Италиански 
Ti avrò, 1978
Английски
Un albero di trenta piani Италиански Английски
Френски
Un bimbo sul leone Италиански 
Azzurro/Una carezza in un pugno
Английски
Английски
Un Po' Artista Un Po' No Италиански Английски
Un sole caldo, caldo Италиански Английски
Френски
Una carezza in pugno Италиански Английски
Испански
Una luce intermittente Италиански 
Per Sempre
Английски
Una Rosa pericolosa Италиански Английски
Una Storia Come Questa Италиански Английски
Български
Френски
Valeva la pena Италиански Английски
Хърватски
Vengo dal jazz (Bensonhurst Blues) Италиански 
C'è sempre un motivo, 2004
Английски
Adriano Celentano coversПреводи
Balocchi e profumi ИталианскиАнглийски
Румънски
Френски
Rip It Up Английски
Коментари