Текстове на песни на ABREU

Текстове на песниПреводиЗаявки
Are You ReadyАнглийски
Anna Abreu
AyoФинландскиАнглийски #1 #2
BandanaФинландскиАнглийски
Contigo corazónИспанскиФинландски
Do AvessoПортугалски
Just A Pretty Face? (2009)
Английски
Френски
Финландски
How Could You Do ItАнглийски
Anna Abreu
Ivory TowerАнглийски
Anna Abreu
Френски
JumalaФинландски
Kylmästä lämpimäänФинландскиАнглийски
Испански
Mr. PerfectАнглийски
Just a pretty face?
Music EverywhereАнглийскиФренски
No estragues el momentoИспански
Now (2008)
Английски
Френски
OhikiitävääФинландски
Vain Elämää 2 Jatkuu -kokoelmalta
Руски
Perdoa-meПортугалски
Now (2008)
Английски
Испански
Финландски
Ra-ta ta-taАнглийски
V (2014)
Португалски
Räjäytä mun mieliФинландскиАнглийски
Гръцки
Френски
Right In Front Of YouАнглийски
V (2014)
Португалски
Турски
ShameАнглийски
Anna Abreu
Soo SooФинландски
Cd single
Английски
StereoАнглийски
Rush (2011)
Португалски
VinegarАнглийски
Worst Part Is OverАнглийски
Rush (2011)
Португалски
Коментари