Текстове на песни на Mariza

Текстове на песниПреводиЗаявки
'Terra dáguaПортугалски
Fado em mim
Английски
Немски
Полски
Френски
Белоруски
Ai está pena de mim Португалски
Fado Tradicional
Английски
Немски
Полски
Френски
Белоруски
AlfamaПортугалски
Terra
Английски
Испански
Немски
Полски
Румънски
Френски
Белоруски
AlmaИспански
Mundo (2015)
Английски
Полски
Португалски
Френски
Alma de ventoПортугалски
Terra
Английски
Испански
Италиански
Немски
Полски
Френски
Белоруски
Anéis do Meu CabeloПортугалскиАнглийски
Испански
Немски
Полски
Френски
Белоруски
As GuitarrasПортугалскиАнглийски
Испански
Немски
Полски
Руски
Френски
As meninas dos meus olhos Португалски
Fado Tradicional
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Barco NegroПортугалски
Fado em mim
Английски
Иврит
Испански
Италиански
Немски
Полски
Румънски
Френски
Немски
Beijo De SaudadeПортугалскиАнглийски
Иврит
Испански
Немски
Полски
Сръбски
Френски
Boa noite solidão Португалски
Fado Tradicional
Английски #1 #2
Каталонски
Немски #1 #2
Полски
Френски
CaravelasПортугалски
Terra
Английски
Немски
Полски
Френски
Cavaleiro MongeПортугалски
Fado Curvo
Английски
Немски
Персийски
Полски
Френски
ChuvaПортугалски
Fado em mim
Английски #1 #2 #3 #4
Босненски
Български #1 #2
Гръцки
Испански
Италиански #1 #2
Немски #1 #2
Полски #1 #2
Румънски
Руски
Френски #1 #2
Немски
Desalma Португалски
Fado Tradicional
Английски
Немски
Полски
Френски
Desejos vãosПортугалски
Transparente
Английски
Немски
Полски
Френски
DesertoПортугалски
Fado curvo
Английски
Немски
Полски
Френски
Dona rosaПортугалски
Fado Tradicional
Английски
Немски
Полски
Френски
Холандски
Duas Lágrimas de Orvalho Португалски
Transparente, Fado Maestro, 100 anos de fado
Английски
Немски
Полски
Френски
Entre o rio de razãoПортугалски
Fado curvo
Английски
Немски
Полски
Френски
Estranha forma de vidaПортугалски
Fado em mim CD 2
Английски
Испански
Немски
Полски
Румънски
Френски
Fado curvoПортугалски
Fado curvo
Английски
Немски
Полски
Френски
Fado do EncontroПортугалскиАнглийски
Немски
Френски
Fado Português de nósПортугалски
Transparente
Английски
Полски
Френски
Fado TordoПортугалски
Transparente
Английски
Полски
Френски
Fado VianinhaПортугалски
Fado Tradicional
Английски
Немски
Полски
Френски
Feira de CastroПортугалски
Fado Curvo
Английски
Немски
Полски
Френски
FronteiraПортугалски
Terra
Немски
Полски
Френски
Английски
Há festa na MourariaПортугалски
Fado em mim
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Há palavras que nos beijamПортугалскиАнглийски
Испански
Немски
Полски
Френски
Há uma Música do PovoПортугалскиАнглийски
Български
Испански
Италиански
Немски
Полски
Френски
Já me deixouПортугалски
Terra
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Lavava no rio, lavavaПортугалски
Fado Tradicional
Английски
Немски
Полски #1 #2
Румънски
Френски
Lisboa, menina e moçaПортугалскиАнглийски
Руски
Френски
LivreПортугалскиАнглийски
LoucuraПортугалскиАнглийски #1 #2
Испански #1 #2
Италиански
Немски
Полски
Румънски #1 #2
Руски
Френски
Холандски
Mais uma luaПортугалски
Fado Tradicional
Немски
Полски
Френски
Английски
MalmequerПортугалскиАнглийски
Белоруски
Български
Испански
Немски
Полски
Руски
Френски
Maria LisboaПортугалски
Fado em mim
Английски
Испански
Немски
Полски
Румънски #1 #2
Френски
Холандски
MedoПортугалски
Transparente
Английски
Испански
Немски
Полски
Румънски
Френски
Melhor de mimПортугалски
Mundo (2015)
Английски #1 #2
Испански
Румънски
Френски
Menino do Bairro NegroПортугалски
Fado curvo, Concerto em Lisboa
Английски
Немски
Полски
Френски
Meu Fado, MeuПортугалскиАнглийски #1 #2
Иврит
Испански
Италиански
Немски
Полски
Руски #1 #2
Френски #1 #2
Сръбски
Meus olhos que por alguémПортугалски
Fado Tradicional
Немски
Полски
Френски
Английски
Minh'AlmaПортугалски
CD Single
Английски
Испански
Немски
Полски
Турски
Френски
MontrasПортугалскиАнглийски #1 #2 #3
Италиански
Немски
Полски #1 #2
Румънски
Руски
Френски
Morada abertaПортугалски
Terra
Немски
Полски
Френски
Английски
Na rua do silêncio Португалски
Fado Tradicional
Английски
Немски
Полски
Френски #1 #2
O Gente Da Minha TerraПортугалски
Fados
Английски #1 #2
Гръцки
Испански #1 #2
Италиански
Немски
Полски
Руски
Сръбски
Френски
Холандски
O Silêncio da GuitarraПортугалски
Fado curvo
Английски
Немски
Полски
Френски
O Tempo Não ParaПортугалскиАнглийски
Испански
Руски
Oiça Lá, Ó Senhor VinhoПортугалски
Fado em mim
Английски
Италиански
Немски
Полски
Румънски
Френски
Olhos da cor do marПортугалски
Fado Tradicional
Английски
Немски
Полски
Френски
OxaláПортугалски
Fado em mim
Английски
Немски
Полски
Френски
Pequenas verdades Португалски
Terra
Английски
Немски
Полски
Руски
Френски
Poetas Португалски
Fado en mim
Английски
Немски
Полски
Румънски
Френски
Por TiПортугалски
Fado em mim
Английски
Немски
Полски
Сръбски
Френски
Хърватски
PrimaveraПортугалски
Transparente
Английски
Белоруски
Испански
Италиански
Немски
Полски
Румънски #1 #2
Руски
Сръбски
Френски
Хърватски
Promete, juraПортугалски
Fado Tradicional
Английски
Немски
Полски
Френски
Quando Me Sinto SóПортугалски
Transparente
Английски #1 #2
Испански
Италиански
Немски
Полски
Френски
Que Deus me perdoeПортугалски
Fado em mim
Английски
Испански
Немски
Полски
Румънски
Сръбски
Френски
RecursoПортугалски
Terra
Английски
Немски
Полски
Френски
RecusaПортугалски
Transparente
Английски
Испански #1 #2
Италиански
Немски
Полски
Френски
RetratoПортугалскиАнглийски
Италиански
Немски
Полски
Френски #1 #2
Rio de mágoaПортугалски
Mundo (2015)
Английски
Испански
Френски
Rosa BrancaПортугалскиАнглийски #1 #2 #3
Иврит
Испански
Немски
Полски
Руски
Сръбски #1 #2
Френски
Rosa da Madragoa Португалски
Fado Tradicional
Немски
Полски
Френски
Английски
Saudade soltaПортугалски
Mundo
Английски
Испански
Немски
Френски
Se eu mandasse nas palavrasПортугалски
Terra
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Smile.АнглийскиБелоруски
Руски #1 #2
Tasco da Mouraria Португалски
Terra
Английски
Немски
Полски
Френски
Toada do desenganoПортугалски
Transparente
Английски
Испански
Италиански
Немски
Полски #1 #2
Френски
TransparenteПортугалски
Transparente
Английски
Испански #1 #2
Италиански
Немски
Полски
Руски
Френски
Vielas de AlfamaПортугалски
Fado curvo
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Vozes do marПортугалски
Terra
Английски
Испански
Немски
Полски
Френски
Mariza - текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Boss Ac - Alguém me ouviuПортугалскиНемски
Paulo Gonzo - Jardins ProibidosПортугалскиАнглийски
Испански
Немски
Carlos do Carmo - Júlia FloristaПортугалскиАнглийски
Френски
Mariza е изпълнил/а иПреводи
Amália Rodrigues - Ai esta Pena de MimПортугалскиАнглийски #1 #2
Испански
Италиански
Amália Rodrigues - AlfamaПортугалскиАнглийски
Иврит
Испански #1 #2
Италиански
Каталонски
Немски
Полски
Румънски
Сръбски
Френски
Японски
Maja Milinkovic - AlfamaПортугалски
Fado meu
Босненски
Италиански
Maja Milinkovic - As meninas dos meus olhosПортугалски
Fado meu
Amália Rodrigues - Barco NegroПортугалски
CD Single
Английски #1 #2 #3
Арабски
Испански
Италиански
Немски
Полски
Румънски
Словенски
Сръбски
Maja Milinkovic - Barco NegroПортугалски
Fado meu
Английски
Испански
Немски
Academy of St Martin in the Fields - Champions League ThemeНемскиАнглийски
Арабски
Монголски
Руски
Транслитерация
Maja Milinkovic - Duas lágrimas de orvalhoПортугалски
Fado meu
Maja Milinkovic - Foi DeusПортугалскиАнглийски
Katia Guerreiro - Há Festa Na MourariaПортугалски
Os Fados Do Fado
Английски
Испански
Немски
Amália Rodrigues - Há festa na MourariaПортугалскиАнглийски
Испански
Немски
Dulce Pontes - Há festa na MourariaПортугалски
O coração tem très portas
Испански
Немски
Maja Milinkovic - Há festa na MourariaПортугалски
Fado meu
Немски
Maja Milinkovic - Lavava no rio, lavavaПортугалскиНемски
Maja Milinkovic - Maria LisboaПортугалски
Fado meu
Amália Rodrigues - MedoПортугалскиАнглийски #1 #2
Испански
Италиански
Полски
Румънски
Словенски
Френски
Хърватски
Maja Milinkovic - PrimaveraПортугалски
Fado meu
Босненски
Maja Milinkovic - Promete juraПортугалски
Fado meu
Maja Milinkovic - Que Deus me perdoeПортугалски
Fado meu
Немски
Коментари
Port_girl91    Четв, 28/10/2010 - 06:05

she is poetic passionate and strong willed..and her music should embrace all