Milton Nascimento

Текст на песенПреводиЗаявки
Caso de amor Португалски Френски
Cor do Amor Португалски
Andreas Vollenweider's "Cosmopoly"
Английски
Encontros e despedidas Португалски Френски
Eu sei que vou te amar ПортугалскиАнглийски
Fazenda ПортугалскиАнглийски
Lágrima do Sul Португалски Френски
Lagrimas do Sul ПортугалскиАнглийски
MARIA, MARIA Португалски Английски
Френски
Noites do Sertão Португалски Френски
o que foi devera Португалски
Portal da cor Португалски Френски
Promessas do Sol Португалски 
Geraes
Английски
Quem perguntou por mim ? Португалски Френски
Resposta Португалски Испански
Руски
San Vicente ПортугалскиАнглийски
Френски
Sentinela Португалски 
Sentinela
Английски
Френски
Voa Bicho Португалски Английски
Milton Nascimento featuring lyricsПреводи
Cais ПортугалскиАнглийски
Италиански
Paisagem da janela ПортугалскиФренски
Коментари