Текстове на песни на Patty Pravo

PATTY-PRAVO-BY-PASCUTTINI-2.jpg
Текстове на песниПреводиЗаявки
E dimmi che non vuoi morireИталианскиАнглийски
I giardini di KensingtonИталиански
Il sognoИталиански
Mine Vaganti (soundtrack)
Английски
La spada nel cuoreИталианскиАнглийски
Гръцки
Чешки
Pazza IdeaИталиански
Pensiero StupendoИталиански
Pazza Idea Eccetera Eccetera... (1990)
Английски
Гръцки
Se Perdo TeИталианскиАнглийски
Una bambolaИталианскиАнглийски
Английски
Гръцки
Гръцки
Испански
Сръбски
Унгарски
Френски
Коментари