Волим те (Të dua ty)

Албански

Të dua ty

Tek ty jeton shpirt dashuria
Te buzët e tua gjeta jetë
oaoooaaa... Kur më prekë të them të dua
Janë të miat buzët e tua
Merre qiellin ta kam falur
Më merrë
 
Ti je bota, ti je dielli
Ti je deti, ti je qielli
Ti je ai
Të dua ty
 
(2x)Ref:
Je gjysma ime në këtë jetë
Gjithçka që kam
Nëse një ditë më nuk do jem
Më shkruaj dhe nën tokë
E jotja jam
një oqean që na ndanë
tek une je sot
Dhe nëse një ditë qielli do të qaj
Dielli do të dijë,të ngrohë ooo...
 
Tek ty jeton shpirt dashuria
Te buzët e tua gjeta jetë
Kur më prekë të them të dua
Janë të miat buzët e tua
Merre qiellin ta kam falur
Më merrë
 
Ti je bota, ti je dielli
Ti je deti, ti je qielli
Ti je ai
Të dua ty
 
(2x)Ref:
Je gjysma ime në këtë jetë
Gjithcka që kam
Nëse një ditë më nuk do jem
Më shkruaj dhe nën tokë
E jotja jam
një oqean që na ndanë
tek une je sot
Dhe nëse një ditë qielli do të qaj
Dielli do të dijë,të ngrohë ooo...
 
Пуснато от Balkaneuro в Втр, 02/12/2008 - 15:23
Последно редактирано от CherryCrush на Пон, 07/09/2015 - 11:37
videoem: 
Align paragraphs
превод на Сръбски

Волим те

У твојој души живи љубав, у твојим уснама пронашла сам живот
Када ме додирнеш кажем да те волим, твоје усне су моје
Узми небо које сам ти дала, узми ме
Ти си свет, ти си сунце, ти си море, ти си небо, ти си тај, волим те
 
Ти си пола мене у овом животу, све што имам
Чак и то што једног дана више нећу бити жива, пиши ми чак и тамо, ја сам твоја
Иако нас океан раздваја, ти си данас у мени
И чак и ако небо буде плакало, сунце ће знати како да нас огреје
 
Пуснато от Гост в Втр, 02/10/2012 - 23:13
Още преводи на "Të dua ty"
Албански → Сръбски - Guest
Soni Malaj: Топ 6
Коментари