Текстове на песни на Tony Colombo

tony colombo.jpg
Текстове на песниПреводиЗаявки
Amore mioИталианскиАнглийски
Немски
BaciamiИталиански
?
Немски
Bomba Di SessoИталианскиАнглийски
Немски
Chi te po amaНеаполитанскиАнглийски
Ncopp o'vommeroНеаполитански
6 x me
Sei BellissimaИталиански
Si CagnataНеаполитански
Tony Colombo.it
Unni SiСицилиански
É Guerra Aperta
Английски
Коментари