Natalijaa17

снимка на Natalijaa17
Joined
19.04.2016
Role
Супер потребител
Точки
1658
Принос
166 превода, получил/а 12 благодарности, изпълнил/а 2 заявки, помогнал/а на 2 потребители
Езици

166 превода, публикувани от Natalijaa17DetailsВсички преводи

ИзпълнителПреводЕзициКоментариInfoInfo
Lana Del ReyЦела насмеана Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyПаметњакович Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyСтави ме во филм Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyСјајни светла Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyБлагајнички блузој Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyПодигни ме Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyМотел на сирените Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyСкок Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyЗа К втор дел Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyБаба Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyОх, кажи дали гледаш Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyКралица на бензиската станица Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyУморена од пеење блузој (тажни песни) Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyТелевизиско небо Македонски → ТранслитерацияМакедонски → Транслитерация
Lana Del ReyОх, душо Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyЦрно-бел телевизор Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyДали е погрешно Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyУбав играч Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyОпасна девојка Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyМи го кршиш срцето Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyЃубре магија Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyТолку леџит Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyВозење Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyГо го танчерка Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyГангстер дечко Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyНаивен (заљубен) Английски → Македонски
получил/а 1 благодарност
Английски → Македонски
получил/а 1 благодарност
Lana Del ReyСкарфејс Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyПинап Галоре Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyСметка од сто илјади долари Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyМаха Маха Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyЗлатници Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyГето човек Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyDaytona Meth Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyФати и ослободи се Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyМотел 6 Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyНоар Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyТурни ме долу Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyТи можеш да бидеш шефот Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyЛетото на Сем Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyСтоп светло де-лајт Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyВклуци го радиото Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyОпасно играње Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyПари, душо Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyИграње Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyПолноќна танчерка девојка Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyМетамфетамини Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyСовпаѓање направено во рајот Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyТежок играч Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyНајсреќната девојка во цела Америка Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyПатот Фордхам Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyКрај на светот Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyЕлвис Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyВкусна Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Bobby WomackDayglo Рефлекција Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyПроблеми со постари Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyДојди се кога ќе ме наречеш Америка Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyИнтернат Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
SmilerПотрошувач Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyГолем лош волк Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyУдирање во глава Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyАксел Роуз Маж Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyШевролет во облик на срце Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Leonard CohenЧелзи хотелот Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyХоливуд е умрен Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyПоследна девојка на Земјата Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyДиско Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyКружен полицаец Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyДум Дум Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyЛажен дијамант Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyСекој човек го добива тоа што го сака Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyСериски убиец Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyНе сакам да одам Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyДеца на лошата револуција Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyПоради тебе Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyМажот кој го сакам Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Taylor SwiftФустан Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Taylor SwiftНе ме обвинувај Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyПеперутки (втор дел) Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyКралица на катастрофата Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyПапи љубов Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyПодигни ги очите Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyЉубоморна девојка Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyДевојка за забава Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyСекс за една вечер Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyТаа не е јас Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyВозење во автомобили со дечките Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyЖивеј или умри Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyПеперутки Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyУплашена Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyДинамит Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyНазад кон основите Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyНие против светот Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del Rey1949 Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyТи ќе ме сакаш Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyНа наш пат Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyСретни ме на бледата месечина Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyТи и јас Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyКадифе лопатка Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyЅвезда за Ник Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Lana Del ReyЗа К Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски

Pages