Текстове на песни на Zana

Zana+2.jpg
Текстове на песниПреводиЗаявки
13 je moj srećan brojСръбскиАнглийски
40СръбскиАнглийски
A ti siСръбскиАнглийски
BalkanskaСръбски
Belgrade, My BelgradeАнглийскиСръбски
BravoСръбски
Noćas pevam samo tebi (1986)
Čamac na vodiСръбскиАнглийски
Da li čuješСръбскиАнглийски
Da si mojСръбски
DevojciceСръбскиАнглийски
Dodirni mi kolenaСръбскиАнглийски
Немски
Португалски
Руски
Френски
Eto, to si tiСръбски
Noćas pevam samo tebi (1986)
Fizičko psihičkiСръбски
Natrag na voz (1983)
HirСръбски
Noćas pevam samo tebi (1986)
Iz svake flaseСръбски
"Trazim" 1993
Немски
Jabuke i VinoСръбскиАнглийски
Немски
Руски
KumСръбскиАнглийски
LetoСръбскиАнглийски
Ljubim teСръбски
Noćas pevam samo tebi (1986)
Majstor za poljupceСръбскиАнглийски
MalaСръбскиАнглийски
Nas Asas da SorteПортугалски
Festival da Canção 2014
Английски
Испански
Nisam andjeo jaСръбскиАнглийски
Nisam devojka tvoga drugaСръбскиАнглийски
Oženićeš se tiСръбскиАнглийски
PrijateljiСръбскиАнглийски
RaneСръбскиАнглийски
Немски
Немски
Rukuju se, rukujuСръбскиАнглийски
Български
Немски
Što ne znam gde si sadСръбскиАнглийски
Арабски
Български
Гръцки
Иврит
Испански
Италиански
Китайски
Немски
Полски
Португалски
Румънски
Руски
Транслитерация
Украински
Унгарски
Френски
Холандски
Чешки
U zivot kockam seСръбскиАнглийски
Руски
Vejte snegoviСръбскиАнглийски
Украински
VlakСръбскиАнглийски
Немски
Vojna PoštaСръбскиАнглийски
Začarat ću teСръбски
Noćas pevam samo tebi (1986)
Znaš li šta je ljubavСръбскиАнглийски
Zana - текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Dragana Mirković - E, moj doktoreСръбскиАнглийски
Руски
Zana transcription requests
Loše vesti Сръбски 
Loše vesti uz rege za pivsku flašu (1981)
Treći jun Сръбски 
Loše vesti uz rege za pivsku flašu (1981)
Коментари