Во друго време, на друго место (Another Time,Another Place)

Mazedonisch Übersetzung

Во друго време, на друго место

Силни утрински светла
Го одземаат сонот
Од окото на уште еден ден.
Тргни се од ѕидот
И нема да остане баш ништо.
Додека си гола и исплашена
Во отворениот простор на мојот кревет.
 
Сега ќе бидам со тебе
Сега ќе бидам со тебе
Сега ќе бидам со тебе
Лежиме на облак, ние лежиме.
 
Каков што сум
Се разбудив со солза во мислите
Се разбудив со непознато чувство
Во сонот, ја најдов вистинската
Но, таа си замина со утринското сонце.
 
Сега ќе бидам со тебе
Сега ќе бидам со тебе
Сега ќе бидам со тебе
Лежиме на облак, ние лежиме.
 
Во друго време, на друго место
Ние лежиме.
Во друго време, на друго место
Ние лежиме.
Во друго време, на друго место
Ние лежиме.
Твое време, твое место.
 
Von ivank23 am Do, 21/06/2012 - 13:13 eingetragen
Englisch

Another Time,Another Place

Bright morning lights
Wipe the sleep
From another day's eye.
Turn away from the wall
And there's nothing at all.
Being naked and afraid
In the open space of my bed.
 

Mehr

Weitere Übersetzungen von "Another Time,Another Place"
Englisch → Mazedonisch - ivank23
Kommentare