Кад би знао колико те волим

Albanisch

E ta dishë sa shumë të dua

 

Çdo mëngjes kur diellin shoh,
ty të mendoj.
Ti se di pa ty i dashur,
jo nuk jetoj.

Sonte të kërkoj -- ku je?
Prapë të vetme mos më le
Në këtë ëndërr që s'mbaron, dhe më mundon.

E ta dish sa shumë të dua
Do të rije veç me mua.
Dua të ndjej buzët e tua
Fjalët që vetëm ti mi thua.

I hap sytë dhe them me vetë,
Drita je ti.
Nuk e dua këtë jetë
Pa dashuri.

Video
Video
Versuchen, die Spalten einander anzugleichen
Serbisch

Кад би знао колико те волим

Versions: #1#2#3

Сваког јутра када видим сунце,
помислим на тебе.
ти и не знаш да без тебе, љубави,
не, ја не живим.

Вечерас те тражим - где си?
Не остављај ме саму поново
У овом сну без краја, који мучи.

Кад би знао колико те волим
Остао би са мном.
Волела бих да осетим твоје усне
И речи, које ћеш само мени рећи.

Отварам очи и говорим себи
да ти си моје светло.
Не желим овај живот
без љубави.

Von Jesenjin am Do, 28/06/2012 - 23:44 eingetragen
8 Mal gedankt
Nutzervor
LMNLMF1 Jahr 37 Wochen
Gast1 Jahr 50 Wochen
AI-DESIGN2 Jahre 37 Wochen
Gäste haben sich 5 Mal bedankt
5
Deine Bewertung: Keines Mittelwert: 5 (3 Bewertungen)
NutzerVeröffentlicht vor
LMNLMF1 Jahr 37 Wochen
5
Shumeee2 Jahre 38 Wochen
5
Dashuria2 Jahre 38 Wochen
5
Kommentare
LMNLMF     Juli 11th, 2013
5

Prelepo Smile)