Perdonami (Falma)

Albanisch

Falma

Shpati:
Kurrë në jetë nuk kam besu
Është e rënd për ta kuptu
Më erdhi pa pritur
 
Një tradhti që e kam prit
Nga të gjithë por jo nga ti
Si munde o shoku im?
 
Blero:
Unë e di që kam gabu
Prekja e saj më ka hutu
Nuk di nuk di çka ndodhi
 
Sa shumë tash unë jam pëndu
Vetën shumë e kam mallku
E di që është vonë.
 
Falma, falma kam gabu
Nuk di çka të bëj
Falma, falma m'ka mashtru
E di që është vonë.
 
Shpati:
Ti e din që unë e du
E vetmja është ajo për mu
Si mund të ndodhi
 
Me rëndësi është që je pëndu
Dhe gabimin e ke pranu
Sa do që më ke hidhru.
 
Blero:
Rastësisht ishte moment
Dhe kam mbetur pa koment
Falje kërkoj prapë
 
Zemra ime kundërshtoj
Prapëseprapë ajo m'mashtroj
Sa keq veten e ndjej
 
Falma, falma kam gabu
Nuk di çka të bëj
Falma, falma m'ka mashtru
E di që është vonë.
 
Shpati:
Kurr në jetë s'kam besu
Është e rënd për ta kuptu
Më erdhi pa pritur
 
Blero:
Rastësisht ishte moment
Dhe kam mbetur pa koment
Nuk di nuk di çka ndodhi
 
Falma, falma kam gabu
Nuk di çka të bëj
Falma, falma m'ka mashtru
E di që është vonë.
 
Falma, falma kam gabu
Nuk di çka të bëj
Falma, falma m'ka mashtru
E di që është vonë.
 
Von atomin am Di, 07/02/2012 - 11:19 eingetragen
videoem: 
Align paragraphs
Italienisch Übersetzung

Perdonami

Shpati:
Nella mia vita non ci ho mai creduto
E' difficile da comprendere
Ma è arrivato inaspettato
 
Un tradimento che mi aspettavo
Da tutti ma non da te
Come hai potuto amico mio?
 
Blero:
Io so che ho sbagliato
Il suo tocco mi ha distratto
Non so, non so, cos'è successo
 
Quanto mi sento pentito adesso
Ho maledetto molto me stesso
So che è tardi
 
Perdonami, perdonami, ho sbagliato
Non so che fare
Perdonami, perdonami, mi ha sedotto
So che è tardi
 
Shpati:
Tu sai che io la amo
Lei è l'unica per me
Com'è potuto accadere?
 
E' importante che tu sia pentito
e che abbia ammesso l'errore,
per quanto tu mi abbia amareggiato
 
Blero:
Imprevedibile era il momento
E sono rimasto senza commenti
Ti chiedo di nuovo scusa
 
Il mio cuore si è opposto
Ma nonostante ciò lei mi ha sedotto
Come mi sento in colpa
 
Perdonami, perdonami, ho sbagliato
Non so che fare
Perdonami, perdonami, mi ha sedotto
So che è tardi
 
Shpati:
Nella mia vita non ci ho mai creduto
E' difficile da comprendere
Ma è arrivato inaspettato
 
Blero:
Imprevedibile era il momento
E sono rimasto senza commenti
Non so, non so, cos'è successo
 
Perdonami, perdonami, ho sbagliato
Non so che fare
Perdonami, perdonami, mi ha sedotto
So che è tardi
 
Perdonami, perdonami, ho sbagliato
Non so che fare
Perdonami, perdonami, mi ha sedotto
So che è tardi
 
Von atomin am Di, 07/02/2012 - 12:15 eingetragen
Weitere Übersetzungen von "Falma"
Albanisch → Italienisch - atomin
Bitte hilf mit, "Falma" zu übersetzen
Kommentare