Duke fshehur zemren (Hiding my heart away)

Albanisch Übersetzung

Duke fshehur zemren

Pra kjo esht si vajti historia
U njoha me dike aksidentalisht
I cili me mori mendjen
Me mori mendjen

Ishte nga ditet e mija me te zymta
Kur ti me more deshperimin dhe dhimbjen
Dhe i varrose tutje, i varrose tutje

Dhe uroj qe te mund te shtrihesha krah teje
Kur dita ka mbaruar
Dhe te zgjohem me fytyren tende kundrejt diellit te mengjesit
Por si c’do gje tjeter qe kam njohur
Ti do te venitesh nje dite
Keshtuqe une do ta kaloj jeten duke fshehur zemren
Dhe une s'mundem ta shpenzoj ter jeten duke fshehur zemren tutje

U zgjova me nje ndjesi te rend ne zemer
Po kthehem atje ku e fillova
Shiu i mengjesit
Shiu i mengjesit
Dhe ti e di, uroj te ishe ketu
Por e njejta rruge qe me solli ketu
Po me therret te kthehem ne shtepi
Po me therret te kthehem ne shtepi

Uroj qe te mund te shtrihesha krah teje
Kur dita ka perfundur
Dhe te zgjohem me fytyren tende kundrejt diellit te mengjesit
Por si c’do gje tjeter qe kam njohur
Ti do te venitesh nje dite
Keshtuqe une do ta kaloj jeten duke fshehur zemren
Dhe une s'mundem ta shpenzoj ter jeten duke fshehur zemren tutje
Tutje

Von nadea am Mo, 02/05/2011 - 16:07 eingetragen
Kommentare des Autors:

Vargjet, lirikat, teksti i Hiding my Heart Away - Duke Fshehur Zemren nga Adele

3 Mal gedankt
Nutzervor
dajana0122 Jahre 51 Wochen
Gäste haben sich 2 Mal bedankt
Englisch

Hiding my heart away

Video
NutzerVeröffentlicht vor
rehati
4
Kommentare