Приказната за една љубов (Historia De Un Amor)

Mazedonisch Übersetzung

Приказната за една љубов

Веќе не си покрај мене, срце
И во душава имам само осаменост
Ако не можам да те видам
Зошто Бог направи да те сакам
само за да страдам повеќе?
 
Отсекогаш беше причина за моето постоење
Да те обожувам, за мене беше религија
Во твоите бакнежи наоѓав
Топлина која ми даваше
Љубов и страст
 
Ова е приказна за една љубов
како ниедна друга
Со која разбрав дека
Сè е добро, сè е лошо
Која донесе светлина во мојот живот
за подоцна да згасне
Оф, колку мрачен живот
без твојата љубов нема да живеам
 
Отсекогаш беше причина за моето постоење
Да те обожувам, за мене беше религија
Во твоите бакнежи наоѓав
Топлина која ми даваше
Љубов и страст
 
Отсекогаш беше причина за моето постоење
Да те обожувам, за мене беше религија
Во твоите бакнежи наоѓав
Топлина која ми даваше
Љубов и страст
 
Ова е приказна за една љубов
како ниедна друга
Со која разбрав дека
Сè е добро, сè е лошо
Која донесе светлина во мојот живот
за подоцна да згасне
Оф, колку мрачен живот
без твојата љубов нема да живеам
 
Веќе не си покрај мене, срце
И во душава имам само осаменост
Ако не можам да те видам
Зошто Бог направи да те сакам
само за да страдам повеќе?
 
Ако не можам да те видам
Зошто Бог направи да те сакам
само за да страдам повеќе?
 
Von ivank23 am Do, 10/05/2012 - 17:56 eingetragen
Zuletzt von ivank23 am Fr, 31/01/2014 - 08:37 bearbeitet
Kommentare des Autors:

Еве го и видеото:
http://www.youtube.com/watch?v=Oa5amEVvZ8E

2 Mal gedankt
Nutzervor
san792 Jahre 17 Wochen
Gäste haben sich 1 Mal bedankt
5
Deine Bewertung: Keines Mittelwert: 5 (1 Votes)
Spanisch

Historia De Un Amor

Video
NutzerVeröffentlicht vor
san792 Jahre 17 Wochen
5
Kommentare
san79     Januar 29th, 2014
5