Баш така (Kidda)

Баш така

Ох, ноќта
Ох зошто љубов моја
Љубов моја, зошто
Љубов моја зошто си баш таков кога те сакам толку?

Зошто
Љубов моја, зошто
Љубов моја, зошто си таков, кога те сакам?
Љубов моја, зошто си таков, кога те сакам?

Зошто
Јас, јас знам дека ме сакаш
Зошто, ох времето поминува

Мојата душа
Ох, каде е правдината, твојата чест судија?
Ох, нема милост во твоите раце
Мојата мака за тебе е ништо

Ох зошто?
Љубов моја, зошто си таков?
Кога толку те сакам?

Ме натера да те сакам
Зошто, зошто, зошто
Мој господару
Ох зошто
Ох љубов моја
Еден ден ќе се соочиш со својата судбина и ќе бараш прошка
Од мојата инспирација
Патев, патев, патев
Ох, каде е правдината, твојата чест судија?
Ох, нема милост во твоите раце
Мојата мака за тебе е ништо

Von KaterinaMKD am So, 18/03/2012 - 19:57 eingetragen
Original:
5
Deine Bewertung: Keines Mittelwert: 5 (1 Votes)
Arabisch

Kidda

Video Lyrics
Video
NutzerVeröffentlicht vor
AN60SH3 Jahre 12 Wochen
5
Kommentare
AN60SH     November 15th, 2012
5

!!!!!