I miss you (Më mungon)

Albanisch

Më mungon

Ditet vijnë, vijnë dhe ikin një nga një
Por në dorëpërdore jo s’jemi më tani
Më hapat e erës dhe nën yjet e qiellit
Ecim që të dy por larg njeri-tjetrit

Mes buzëve kanë mbetur pa thënë dy fjalë
Lotët bien ngadalë e thyen si kristal
Ti ndoshta nuk e di se malli më ka marrë
Por di se asgjë s’do te jetë më si më parë

Hej, koha shkoi, shkoi e mori çdo premtim
Emrin tënd la pas si një kujtim
Që gjithmone e lëndon këtë shpirtin tim
Shpirtin tim

Edhë pse nuk jemi bashkë
Sytë e tu i pashë
Ne çdo qytet e stacion
Ku ti mungon

Dhe sonte që nuk jemi bashkë
Nata qan perjashtë
Ndoshta në na kërkon
Por ti nuk e degjon

Netët vijnë, vijnë dhe ikin një nga një
Por në dorëpërdore jo s’jemi më tani
Gjithmone vetëm trishtimi kudo më shoqëron
Dhe hëna që ndonjëherë më ty më ngjason

Jo, është e kotë, s’mund te iki larg nga ti
S’di se ku ta lë e ta braktis
Imazhin tënd, imazhin tënd të dashurisë

Edhë pse nuk jemi bashkë
Sytë e tu i pashë
Ne çdo qytet e stacion
Ku ti mungon

Dhe sonte që nuk jemi bashkë
Nata qan perjashtë
Ndoshta në na kërkon
Por ti nuk e degjon

Kommentare des Nutzers, der den Liedtext eingetragen hat:

Music: Bruno Pollogati
Lyrics: Febi Shkurti

Video
Align paragraphs
Englisch Übersetzung

I miss you

Days go pass, come and go one by one
but now we are not arm in arm
With the wind breeze and under the stars at the sky
The two of us walk, but away from one another

Two words are left unspoken between my lips
Tears are falling slowly and break like crystal
You might not know how much I miss you
But you know that nothing will be like it used to

Hey, time pases, go and take all the promises
Your name is (left) like a memory
that always hurts this soul of mine,
soul of mine

Even though we are not together
I saw your eyes
in every city and station
where you are missing

And tonight we are not together
the night is crying
maybe it's looking for us
but you don't hear it

Nights come, come and go one by one
but now we are not arm in arm
Wherever I go there's always sadness
And the moon sometimes resembles of you

No, it's pointless, I can't go far away from you
I don't know where to leave (and to abandon)
image of you, image of your love

Even though we are not together
I saw your eyes
in every city and station
where you are missing

And tonight we are not together
the night is crying
maybe it's looking for us
but you don't hear it

Von Inna123 am Sa, 20/06/2015 - 21:32 eingetragen
Kommentare