Са тобом (Me ty)

Albanisch

Me ty

Një milion arsye
Po të kisha unë
Nuk do të doje kurr
Si doja dikur .
S'munde të më thoje fjalën
Lamtumirë
Se ti ike shpejt
për një tjetër jetë !
Uuuuuuuhh!
Ti nuk je aty se ..
Nuk je si ti e do

E une zgjohem në mëngjes
Sikur jam me ty
Dërgoj lutje lart në qiell
Por nuk vin nga ty
Dhe sa herë kujtimet gjej
Veten e gënjej
Unë e gënjej
Por ty s'të kthej !

Aj shtrat pa ty gjithmon
do mbetet bosh
Se nuk shtrihem dot
Dhe po flej në tok .
Në mermer të ftoft
un kokën e mbështes
E gjej qetësi
Se vi tek tiii

Reff : (2x)
Dhe une zgjohem në mëngjes
Sikur jam me ty
Dërgoj lutje lart në qiell
Por nuk vin nga ty
Dhe sa herë kujtimet gjej
Veten e gënjej
Unë e gënjej
Por ty s'të kthej !

Reff : (2x)
Dhe une zgjohem në mëngjes
Sikur jam me ty
Dërgoj lutje lart në qiell
Por nuk vin nga ty
Dhe sa herë kujtimet gjej
Veten e gënjej
Unë e gënjej
Por ty s'të kthej !

Një milion arsye po të kisha unë ...

Von LoryLory am Mi, 02/11/2011 - 11:24 eingetragen
Last edited by CherryCrush on So, 06/09/2015 - 21:48
Video
Versuchen, die Spalten einander anzugleichen
Serbisch Übersetzung

Са тобом

Хиљаду разлога
Да имам
Никада не бих волела
Као што сам волела једном
Не могу да кажем ту реч
Довиђења
Зато што ћеш ускоро отићи
У други живот
Уууууух
Ниси тамо
Тамо где би хтео

И будим се ујутро
Као да сам са тобом
Молим се небу
Али не за тебе
И сваки пут кад се врате сећања
Лажем себи
Лажем
Али не могу да те вратим назад

Овај кревет без тебе ће увек
Остати празан
Зато што тамо не могу да лажем
И спаваћу на поду
На хладном мермеру
Одмарам своју главу
Проналазим мир
Зато што идем према теби

И будим се ујутро
Као да сам са тобом
Молим се небу
Али не за тебе
И сваки пут кад се врате сећања
Лажем себи
Лажем
Али не могу да те вратим назад

Хиљаду разлога
Да имам...

Von Gast am Sa, 28/04/2012 - 21:49 eingetragen
1 Mal gedankt
Gäste haben sich 1 Mal bedankt
Kommentare