Никогаш нема да знаеш (You will never know)

Никогаш нема да знаеш

Ми се крши срцето затоа што знам ти си вистинскиот за мене
Нели си тажен бидејќи никогаш немаше приказна
Очигледно никогаш нема ни да има

Никогаш нема да знаеш
Јас никогаш нема да покажам
Што чувствувам
Што ми треба од тебе, не
Никогаш нема да знаеш
Јас никогаш нема да покажам
Што чувствувам
Што ми треба од тебе

Со секоја насмевка доаѓа мојата реална иронија
Ти нема да дознаеш што ме убива
Нели ме гледаш, нели ме гледаш?

Никогаш нема да знаеш
Јас никогаш нема да покажам
Што чувствувам
Што ми треба од тебе, не
Никогаш нема да знаеш
Јас никогаш нема да покажам
Што чувствувам
Што ми треба од тебе
Не, не, не, не, никогаш нема да знаеш
Јас никогаш нема да покажам
Што чувствувам
Што ми треба од тебе, не

Не, не, не, не, никогаш нема да знаеш
Не, не, не, не, никогаш нема да знаеш
Не, не, не, не
Сакај ме, сакај ме, сакај ме, не

Никогаш нема да знаеш
Јас никогаш нема да покажам, не, не, не
Што чувствувам
Што ми треба од тебе, не, не, не
Никогаш нема да знаеш
Јас никогаш нема да покажам, не, не, не
Што чувствувам
Што чувствувам
Што чувствувам
Што ми треба
Што ми треба од тебе

Von KaterinaMKD am Di, 08/05/2012 - 08:14 eingetragen
Original:
Englisch

You will never know

Video Lyrics
Video
Kommentare