Европа (Europa)

Σλαβομακεδονικά translation

Европа

Моето срце чука за тебе, Европо
Ти ми даваш надеж
Ти одамна ме освои
Но, не ги разбирам твоите владетели
 
Моето срце чука за тебе, Европо
Ти ме носиш од темнина кон светлост
Носиш визија која беше толку голема
А со твоето совршенство е завршена
 
Можеме да изгубиме, само ако не победиме за нас
Ништо добро не може да се случи ако Европа се сруши
 
Моето срце чука за тебе, Европо
Имам визија за тебе
Те нарекуваат – тврдина Европа
И многу, толку многу веќе биле тука
 
Можеме само да изгубиме...
 
Ти имаш визија за милиони
Многу сонуваат за тебе
Во илјада верзии
И јас носам една во мене
 
Можеме само да изгубиме...
 
Υποβλήθηκε από ivank23 στις Πέμ, 07/06/2012 - 19:14
δέχθηκε 2 ευχαριστίες
ΧρήστηςΠριν από
marinos252 έτη 49 βδομάδες
Επισκέπτες ευχαρίστησαν 1 φορά
Γερμανικά

Europa

Λοιπές μεταφράσεις του "Europa"
Γερμανικά → Σλαβομακεδονικά - ivank23
Σχόλια
marinos25     Ιούνιος 17th, 2013

Ivank23, thank you very much for distributing the vision! Smile

ivank23     Ιούνιος 18th, 2013

Glad I could help. Wink