Eja lyrics

Albanian

Eja

Kembezbathur ullijnte
brigjeve vetmojne
asnje lajm, asnje fjale
vec zogj qe vijne e shkojne
vajza e valave pret

Ku je, ku je
o ender e merguar
malli po pret
dhe loti u tret

Eja me diellin eja
eja dhe perpije detin
merre boten
falma qiellin
eja me diellin eja
eja dhe perpije detin
kemi lindur, bashke do vdesim

Vajz'e valave pret
dhe era flet me detin
permbi zallin e shkrete
ne heshtje, yjet heshtin

Submitted by Balkaneuro on Tue, 02/12/2008 - 15:21
Translations of "Eja"
Comments