Dashuri Pa Fund lyrics

Albanian

Dashuri Pa Fund

Hoooou hooooou --- naranara

Mos ri ne vetmi vajz eja ti te un
Me thuj se kush te ka tradhtu
Ama dorën t'lutem dhe mos u frigo
Se dashurija nuk ka fund

Për çdo ditë, dhe për çdo natë
Për ty unë ëndrroj,
vetëmija m'mbulon
Asgjë s'dëshiroj,
t'lutem ti m'beson
Se me mu ti do të shijosh

Dashuri pa fund
Do të ofroj unë ty
Dashuri pa fund
Dhe asgjë tjetër

Koha po kalon
Ti ende nuk kupton
Se qka në jetë ty të mungon
Hape zemrën ti, pranoje dashurinë
Se një ditë do t'jetë shumë vonë

Tash më thuaj a do t'vjen te unë,
a do t'vjen te unë
Veq për ty unë jetoj,
po t'lutem kuptom
gjitha ëndërrat ti plotsoj

Dashuri pa fund
Do të ofroj unë ty
Dashuri pa fund
Dhe asgjë tjetër

Ku ti fshej un ndjenjat baby
se vetem ty te du
dhe kurr me sdo te jem i lumtur
nese un nuk jam me ty

Dashuri pa fund
Do të ofroj unë ty
Dashuri pa fund
Dhe asgjë tjetër

Eja ti te unë, mos më le të vuj
Ama dorën mu
Se vetëm ty të dua
Eja ti te unë, mos më le të vuj
Ama dorën mu

Submitted by atomin on Mon, 27/02/2012 - 17:46

Video

See video
Translations of "Dashuri Pa Fund"
Comments