Diferenca lyrics

Albanian

Diferenca

asgje nuk dita per vite nuk pyta
diferenca jon 10 vite kish pas
we had 10 year difference

por ti e bukur e un i ngutur
vrapova e pas ty te rash
asgje nuk thoje veq me provokoje
ne grackat tua shum jam thellu
ti e mesuar un i trazuar
dit e nat thoja se shum te du

kjo diferenc zemer eshte problem
sikur ti te ishe ne vendin tem
mua nuk me behet von dhe tjeter i shqeteson
ahh diferenca tjerve ju pengon

10 viet para mu rite
mirpo ty n'ball nuk te shkruan sa i ke
edhe ta dija me ty do t'rija
ti ne shpritin tim e vetmja je
asgje nuk thoje veq me provokoje
ne grackat tua shum jam thellu
ti e mesuar un i trazuar
dit e nat thoja se shum te du

kjo diferenc zemer eshte problem
sikur ti te ishe ne vendin tem
mua nuk me behet von dhe tjeter i shqeteson
ahh diferenca tjerve ju pengon

kjo diferenc zemer eshte problem
sikur ti te ishe ne vendin tem
mua nuk me behet von dhe tjeter i shqeteson
ahh diferenca tjerve ju pengon

Submitted by Korcare19 on Tue, 02/12/2008 - 15:22
Last edited by CherryCrush on Mon, 07/09/2015 - 13:07

Video

Translations of "Diferenca"
Comments