Malli po me vret lyrics

Albanian

Malli po me vret

Po te shohл njл herл nл javл
dhe kjo aspak s'mл pлlqen
dua tл shijoj зdo natл
e jo veз pлr vikend

LORI:
shtatл ditл sikur shtatлqind vjet
duken kur s'tл shoh me sy
gjithзka vdes kur sjam me ty

REFF:
Krejt krejt i kam sonte
mл mungon pranija jote
zemra me nuk pret
malli po me vret
krejt krejt i kam sonte
mл mungon pranija jote
krejt i kam kлtu
por jo sytл e tu

LORI:
veз njл datл nл kalendar
e shлnoj me dashuri
ditлt tjera le tл shkojnл
ato nuk kanл rлndesi.

SHHPRESIM:
Shtatл ditл sikur shtatлqind vjet
duken kur s'tл shoh me sy
gjithзka vdes kur s'jam me ty.

REFF:
krejt krejt i kam sonte
mл mungon pranija jote
zemra mл nuk pret
malli po me vret
krejt krejt i kam sonte
mл mungon pranija jote
krejt i kam ketu
por jo sytл e tu.

Submitted by Euphoria on Fri, 25/02/2011 - 15:00
Last edited by Sciera on Fri, 31/01/2014 - 15:34
Translations of "Malli po me vret"
Lori: Top 6
Comments