Ах, кога ќе те допрам (Ai Se Eu Te Pego)

Portuguese

Ai Se Eu Te Pego

 

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego,
Ai, ai, se eu te pego

Delícia, delícia
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego

Sábado na balada
A galera começou a dançar
E passou a menina mais linda
Tomei coragem e comecei a falar

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai se eu te pego

Delícia, delicia
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego

Submitted by senso on Sat, 22/10/2011 - 21:45
See video
Try to align
Macedonian translation

Ах, кога ќе те допрам

Versions: #1#2#3#4

Ах ах
Вака ќе ме убиеш
Aх, кога ке те допрам
Aх, кога ке те допрам

Слатка моја, слатка моја
Вака ќе ме убиеш
Aх, кога ке те допрам
Aх, кога ке те допрам

Саботна вечер-забава
Сите играат
Најзгодната девојка овде, помина покрај мене
Па мора да се охрабрам, и да и кажам

Ах ах
Вака ќе ме убиеш
Aх, кога ке те допрам
Aх, кога ке те допрам

Слатка моја, слатка моја
Вака ќе ме убиеш
Aх, кога ке те допрам
Aх, кога ке те допрам

Submitted by AleXXXandaR on Sat, 29/10/2011 - 19:20
Author's comments:

Ako имате коментари за преводов, слободно поправете ме! Smile
Поздрав и уживајте со песната!
MACEDONIA FOREVER!

thanked 45 times
UserTime ago
Miley_Lovato3 years 34 weeks
Guests thanked 44 times
More translations of "Ai Se Eu Te Pego"
Portuguese → Macedonian - AleXXXandaR
3
UserPosted ago
Miley_Lovato3 years 34 weeks
5
kimimak3 years 50 weeks
1
Comments