Ах кад доватим те (Ai Se Eu Te Pego)

Portuguese

Ai Se Eu Te Pego

 

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego,
Ai, ai, se eu te pego

Delícia, delícia
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego

Sábado na balada
A galera começou a dançar
E passou a menina mais linda
Tomei coragem e comecei a falar

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai se eu te pego

Delícia, delicia
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego

Submitted by senso on Sat, 22/10/2011 - 21:45
See video
Try to align
Serbian translation

Ах кад доватим те

Versions: #1#2

Опа, опа,
Убићеш ме тако
Ах кад доватим те
Ах кад доватим те

Слатка, Слатка
Убићеш ме тако
Ах кад доватим те
Ах кад доватим те

Субота вече
Цео диско плеше
Најбоља цупи обиђе ме
Скупим петљу и обратим јој се

Опа, опа,
Убићеш ме тако
Ах кад доватим те
Ах кад доватим те

Слатка, Слатка
Убићеш ме тако
Ах кад доватим те
Ах кад доватим те

Submitted by Darko85 on Wed, 11/04/2012 - 13:45
thanked 49 times
UserTime ago
Malesev3 years 25 weeks
Alisa953 years 31 weeks
Guests thanked 47 times
More translations of "Ai Se Eu Te Pego"
Portuguese → Serbian - Darko85
Comments