Amerikanski idiot (Американски идиот) [ American Idiot ]

Macedonian translation

Amerikanski idiot (Американски идиот)

Не сакам да бидам американски идиот.
Не сакам нација под водство на новите медиуми
Го слушате ли звукот на хистеријата?
Америка потсвесно из***** при здрав мозок.
 
Добре дојдовте во нов вид на напнатост.
Низ целата вонземјанска нација.
Каде ништо не треба да е во ред.
Телевизиските соништа на утрешнината.
Ние не сме тие кои треба да следат.
Ова веќе е доволно за расправа.
 
Можеби сум дел од педерската Америка.
Не сум дел од селското движење.
Сега сите ја слушаат пропагандата.
И заедно пеат во добата на параноја.
 
Добре дојдовте во нов вид на напнатост.
Низ целата вонземјанска нација.
Каде ништо не треба да е во ред.
Телевизиските соништа на утрешнината.
Ние не сме тие што треба да следат.
Ова веќе е доволно за расправа.
 
Не сакам да бидам американски идиот.
Една нација управувана од медиумите.
Информационата доба на хистеријата
Ѝ излегува во пресрет на идиотската Америка.
 
Добре дојдовте во нов вид на напнатост.
Низ целата вонземјанска нација.
Каде ништо не треба да е во ред.
Телевизиските соништа на утрешнината.
Ние не сме тие кои треба да следат.
Ова веќе е доволно за расправа.
 
Submitted by ivank23 on Mon, 07/05/2012 - 18:46
Added in reply to request by KnifeMKD
English

American Idiot

videoem: 
Please help to translate "American Idiot"
Comments