Redon Makashi - Ekziston (English translation)

Albanian

Ekziston

Ekzistoje ti tek unë çdo moment
Ekzistoje brenda meje mijëra vjet
 
Një rreze dielli ty të zgjon
Ësht' syri im që depërton
Se askush tjetër s'mund ta shohë
Çfarë unë në sytë e tu dalloj
 
Më mungon enigma ime
Ti, si qielli pamjen ndërron
Dëshpërohesh si fëmi dhe më largohesh
Dhe kur kthehesh e penduar më dorëzohesh
 
Ekzistoje ti tek unë në çdo moment
Ekzistoje brenda meje mijëra vjet
 
Në krahët e mi unë të pushtoj
Nga frik' e vdekjes të të mbroj
Ti je ajo nuk e kupton
Se ekziston, unë ekzistoj?!
 
Pse ke frikë ti zemra ime
Çfarë te tremb unë s'e kuptoj
Mos kujto se do t'iki, do t'largohem
Se një jetë me ty është pak që të jetohet
 
Se pa ty në jetë
S'mund të ekzistoj
 
Në krahët e mi unë të pushtoj
Nga frik' e vdekjes të të mbroj
Ti je ajo nuk e kupton
Se ekziston... unë ekzistoj
Ti je ajo, vetëm ajo...ajo...ajo e kupton
 
Ti je ajo, ti je ajo, ti je ajo
 
Ekzistoje ti tek unë çdo moment
Ekzistoje brenda meje mijëra vjet
Ekzistoje
Ekzistoje ti tek unë çdo moment
Ekzistoje brenda meje mijëra vjet
 
Submitted by mk87 on Sun, 17/12/2017 - 07:37
Align paragraphs
English translation

Exist

You existed in me every moment.
You existed in me for thousands and years
 
A sun ray wakes you up
It's my eye that leaks into
B'coz no one else can see it
What I see in your eyes
 
I kiss my mystery
You, like the sky, change the way you look
You get desperate like a child and run away from me
And when you turn back, repented , you don't give up
 
You existed in me every moment.
You existed in me for thousands and years
 
I will enfold you in my arms
To protect you from the fear of death
You are the one, don't u understand that it exists, I exist?
Why are you afraid my dear
What scares you I don't get it
Don't you think that I'll go or that I'll leave
Because to live one life with you , is not enough
 
Because without you in this life, I cannot exist
 
I will enfold you in my arms
To protect you from the fear of death
You are the one don't you understand
That it exists... I exist
You are the one and only, the one.... The one.... The one....
Do you understand?
You are the one(3x)
 
You existed in me every moment
You existed in me for a thousand years
You existed
You existed in me every moment
You existed in me for a thousand years
 
Submitted by Xhoni Qazimi on Mon, 08/01/2018 - 00:02
Added in reply to request by mk87
Redon Makashi: Top 2
See also
Comments