Ever since I had a username change, nothing works

6 posts / 0 new
Guest
Pending moderation

Hi so I recently requested to change my username, which seems fine.

But I can't reply to comments or my form posts without a message saying that I need to specify a valid author.

I've logged out and logged back in, but that didn't fix it either.

I won't be able to reply to this thread.

Thank you for your help

Editor of Russian content
Joined: 07.07.2014

Please, send PM to Lt.
One of the users have had the same problem and admins fixed that.

Moderator of the avant-garde
Joined: 05.04.2012

I'll report it to the Admins as it may be a bug - it didn't happen when I changed my username. Thanks for letting me know.

By the way, nice to know that you also play The Elder Scrolls Wink smile

lt
Administrator
Joined: 27.05.2008

Waiting for your response here Regular smile
If it still doesn't work, please PM us.

Guest
lt wrote:

Waiting for your response here Regular smile
If it still doesn't work, please PM us.

Hi, sorry, I've been offline during the night.

The fact that I'm able to reply to this thread is a good sign, I suppose. I can try to reply to a comment too, since that originally wasn't working

Guest
Alma Barroca wrote:

I'll report it to the Admins as it may be a bug - it didn't happen when I changed my username. Thanks for letting me know.

By the way, nice to know that you also play The Elder Scrolls Wink smile

Thank you! I was actually waiting, hoping for someone to get the reference!