Замрзнат (Frozen)

Замрзнат

Го гледаш само она што очите сакаат да го видат
Како животот може да биде она што сакаш да биде?
Замрзнат си
Кога срцето не ти е отворено

Обземен си со тоа колку земаш
Си го трошиш времето со омраза и каење
Скршен си
Кога срцето не ти е отворено

Ммм, кога би можела да ти го стопам срцето
Ммм, никогаш не би се разделиле
Ммм, предај ми се
Ммм, ти го поседуваш клучот

Сега нема смисла да се најде виновникот
И знај дека и јас исто страдам
Ако те загубам
Срцето ќе ми се скрши

Љубовта е птица, таа мора да лета
Нека ти згасне сета внатрешна болка
Замрзнат си
Кога срцето не ти е отворено

Ммм, кога би можела да ти го стопам срцето
Ммм, никогаш не би се разделиле
Ммм, предај ми се
Ммм, ти го поседуваш клучот

Submitted by ivank23 on Sun, 02/09/2012 - 22:59
Original:
English

Frozen

Video Lyrics
See video
Comments