Come sweetheart (Hajde Zemer)

Albanian

Hajde Zemer

Sa kohe me ty
nga hera e pare
dhe vjen nje dite
jetojme te ndare

nuk mund te kerkoj me shum
vetem nje sekond me teper
te ta them se vetem une
te dua si asnje tjeter

Hajde zemër rri dhe pak
mos me lerë pa thene nje fjalë
pse me ben te ndihem m'faj
nuk e meritoj aspak

A kan kuptim
fjalet e mia
sot une kam frike
sikur ta dija

nuk mund te kerkoj me shum
vetem nje sekond me teper
te ta them se vetem une
te dua si asnje tjeter

Submitted by kamelia_m on Tue, 21/02/2012 - 13:57
See video
Align paragraphs
English translation

Come sweetheart

So much time with you
From the first time
And the day has come
We live devided

I can`t ask for more
Just one more second
Just to tell you that only I
Love you like no other

Come sweetheart stay a little longer
Dont leave me without saying a word
Why do you let me feel guilty
I don`t deserve it

Do my words
Have sense
I fear today
I just knew it

I can`t ask for more
Just one more second
Just to tell you that only I
Love you like no other

Submitted by dj_arber on Mon, 27/02/2012 - 22:28
thanked 27 times
UserTime ago
SilentRebel833 years 13 weeks
kamelia_m4 years 9 weeks
Guests thanked 25 times
More translations of "Hajde Zemer"
Albanian → English - dj_arber
Comments