Приказната за една љубов (Historia De Un Amor)

Приказната за една љубов

Веќе не си покрај мене, срце
И во душава имам само осаменост
Ако не можам да те видам
Зошто Бог направи да те сакам
само за да страдам повеќе?

Отсекогаш беше причина за моето постоење
Да те обожувам, за мене беше религија
Во твоите бакнежи наоѓав
Топлина која ми даваше
Љубов и страст

Ова е приказна за една љубов
како ниедна друга
Со која разбрав дека
Сè е добро, сè е лошо
Која донесе светлина во мојот живот
за подоцна да згасне
Оф, колку мрачен живот
без твојата љубов нема да живеам

Отсекогаш беше причина за моето постоење
Да те обожувам, за мене беше религија
Во твоите бакнежи наоѓав
Топлина која ми даваше
Љубов и страст

Отсекогаш беше причина за моето постоење
Да те обожувам, за мене беше религија
Во твоите бакнежи наоѓав
Топлина која ми даваше
Љубов и страст

Ова е приказна за една љубов
како ниедна друга
Со која разбрав дека
Сè е добро, сè е лошо
Која донесе светлина во мојот живот
за подоцна да згасне
Оф, колку мрачен живот
без твојата љубов нема да живеам

Веќе не си покрај мене, срце
И во душава имам само осаменост
Ако не можам да те видам
Зошто Бог направи да те сакам
само за да страдам повеќе?

Ако не можам да те видам
Зошто Бог направи да те сакам
само за да страдам повеќе?

Submitted by ivank23 on Thu, 10/05/2012 - 17:56
Last edited by ivank23 on Fri, 31/01/2014 - 08:37
Author's comments:

Еве го и видеото:
http://www.youtube.com/watch?v=Oa5amEVvZ8E

Original:
thanked 2 times
UserTime ago
san792 years 1 week
Guests thanked 1 time
5
Your rating: None Average: 5 (1 vote)
Spanish

Historia De Un Amor

Video Lyrics
See video
UserPosted ago
san792 years 1 week
5
Comments
san79     January 29th, 2014
5