Adele - I'll Be Waiting (Macedonian translation)

Macedonian translation

Ќе чекам

Држи ме близу уште еднаш,
Кажи ми дека ме сакаш во последното збогување
Те молам, прости ми за сите мои гревови
Да, пливав во нечисти води
Но ти ме турна во нив
Ти го имам видено лицето под секакво небо
Надвор од секоја граница и на секоја линија
Ми го познаваш срцето подобро од мене,
Бевме најдобри, јас и ти
 
Но времето беше против нас,
И имаше милји меѓу нас
Небото плачеше
Знам дека те оставив без зборови
Но, сега небото се расчисти и е сино
И мојата иднина ја гледам покрај тебе
 
Ќе те чекам, кога ќе си подготвен да ме сакаш пак
Кренав раце,
Сè ќе сторам поинаку
Ќе бидам подобра кон тебе
Ќе те чекам, кога ќе си подготвен да ме сакаш пак
Кренав раце,
Ќе се сменам,
Ќе бидам подобра кон тебе
 
Дозволи ми да останам тука уште ноќ,
Изгради си го светот околу мене
И повлечи ме кон светлината
За да ти кажам дека погрешив,
Тогаш бев дете, ама сега сакам да научам
 
Но времето беше против нас,
И имаше милји меѓу нас
Небото плачеше
 
Знам дека те оставив без зборови
Но, сега небото се расчисти и е сино
И мојата иднина ја гледам покрај тебе
 
Ќе те чекам, кога ќе си подготвен да ме сакаш пак
Кренав раце,
Сè ќе сторам поинаку
Ќе бидам подобра кон тебе
Ќе те чекам, кога ќе си подготвен да ме сакаш пак
Кренав раце,
Ќе се сменам,
Ќе бидам подобра кон тебе
 
Времето против нас,
Милји помеѓу нас,
Небото плачеше,
Знам дека те оставив без зборови
Времето против нас,
Милји помеѓу нас,
Небото плачеше,
Знам дека те оставив без зборови,
Знам дека те оставив без зборови,
Ќе те чекам.
 
Ќе те чекам, кога ќе си подготвен да ме сакаш пак
Кренав раце,
Сè ќе сторам поинаку
Ќе бидам подобра кон тебе
Ќе те чекам, кога ќе си подготвен да ме сакаш пак
Кренав раце,
Ќе се сменам,
Ќе бидам подобра кон тебе
 
Submitted by ivank23 on Mon, 18/06/2012 - 22:49
English

I'll Be Waiting

Comments