Те сакам (Je t'aime)

French

Je t'aime

D'accord, il existait
D'autres façons de se quitter
Quelques éclats de verre
Auraient peut-être pu nous aider
Dans ce silence amer
J'ai décidé de pardonner
Les erreurs qu'on peut faire
A trop s'aimer

D'accord, la petite fille
En moi souvent te réclamait
Presque comme une mère
Tu me bordais, me protégeais
Je t'ai volé ce sang
Qu'on aurait pas dû partager
A bout de mots, de rêves
Je vais crier

(refrain)
Je t'aime, je t'aime
Comme un fou, comme un soldat
Comme une star de cinéma
Je t'aime, je t'aime
Comme un loup, comme un roi
Comme un homme que je ne suis pas
Tu vois, je t'aime comme ça

D'accord je t'ai confié
Tous mes sourires, tous mes secrets
Même ceux dont seul un frère
Est le gardien inavoué
Dans cette maison de pierre
Satan nous regardait danser
J'ai tant voulu la guerre
De corps qui se faisaient la paix

(refrain)

Je t'aime, je t'aime
Comme un fou, comme un soldat
Comme une star de cinéma
Je t'aime, je t'aime, je t'aime, je t'aime
Comme un loup, comme un roi
Comme un homme que je ne suis pas
Tu vois, je t'aime comme ça

Tu vois, je t'aime comme ça

Last edited by Sciera on Sat, 22/02/2014 - 21:14
See video
Try to align
Macedonian translation

Те сакам

Во ред, постоеше
И друг начин да се разделиме
Неколку стакленца
Можеби ќе ни помогнеа
Во оваа горчлива тишина
Одлучив да ги простам
Грешките што ги правевме додека се сакавме премногу

Во ред, малото девојче во мене честопати те повикуваше
Како мајка ти ме чуваше и штитеше
Јас ја украдов твојата крв
Којашто не смеевме да ја делиме
Во недостиг на зборови и соништа
Ќе вреснам:

Те сакам, те сакам
Како будала, како војник
Како филмска ѕвезда
Те сакам, те сакам
Како волк, како крал
Како маж каков што никогаш нема да бидам
Гледаш, баш така те сакам

Во ред, ти ги доверив
Сите мои насмевки, сите мои тајни
Дури и оние на кои брат
Е неисповедан чувар
Во оваа куќа од камен
Ѓаволот не гледаше како танцуваме
Толку ја посакував таа војна на тела
Која правеше мир

Те сакам, те сакам
Како будала, како војник
Како филмска ѕвезда
Те сакам, те сакам
Како волк, како крал
Како маж каков што никогаш нема да бидам
Гледаш, баш така те сакам

Те сакам, те сакам
Како будала, како војник
Како филмска ѕвезда
Те сакам, те сакам, те сакам
Те сакам, те сакам, те сакам
Како волк, како крал
Како маж каков што никогаш нема да бидам
Гледаш, баш така те сакам

Submitted by KaterinaMKD on Sun, 06/11/2011 - 21:27
thanked 13 times
UserTime ago
becca2redhot3 years 33 weeks
Guests thanked 12 times
UserPosted ago
rebecca2redhot3 years 47 weeks
5
Comments