Histori dashurie (Love Story)

English

Love Story

We were both young when I first saw you.
I close my eyes and the flashback starts:
I'm standing there on a balcony in summer air.

See the lights, see the party, the ball gowns.
See you make your way through the crowd
And say hello; little did I know

That you were Romeo; you were throwing pebbles,
And my daddy said, "Stay away from Juliet."
And I was crying on the staircase,
Begging you, 'Please, don't go.'

And I said,
"Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story - baby just say 'Yes.'

So I sneak out to the garden to see you.
We keep quiet 'cause we're dead if they knew.
So close your eyes; escape this town for a little while.
'Cause you were Romeo, I was a scarlet letter,
And my daddy said "Stay away from Juliet,"
But you were everything to me; I was begging you, 'Please, don't go,'

And I said,
"Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story - baby just say 'Yes.'

Romeo save me - they're tryin' to tell me how to feel;
This love is difficult, but it's real.
Don't be afraid; we'll make it out of this mess.
It's a love story - baby just say "Yes".

Oh.

I got tired of waiting,
Wondering if you were ever comin' around.
My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town,

And I said,
"Romeo save me - I've been feeling so alone.
I keep waiting for you but you never come.
Is this in thy head? I don't know what to think-"
He knelt to the ground and pulled out a ring and said,

"Marry me, Juliet - you'll never have to be alone.
I love you and that's all I really know.
I talked to your dad - go pick out a white dress;
It's a love story - baby just say 'Yes.'"

Oh, oh.

Cause ce were both young when I first saw you...

See video
Try to align
Albanian translation

Histori dashurie

Të dy ishim të rinj kur të pashë për herë të parë ty,
I mbylla sytë dhe vegimet shfaqen,
Qëndroj aty
Në një ballkon në ajrin e verës.
Shikoj dritat, shikoj festën, vellot e ballos,
Të shikoj ty teksa gjen rrugën mes turmës
Dhe të them “ç’kemi”
Shumë pak dija unë
Që ti ishe Romeo, ti hidhje gurë
Dhe babi im tha “rri larg Zhuljetës”
Dhe unë qaja mbi shkallë
Duke t’u përgjëruar “të lutem mos shko”.
Dhe unë thashë
Romeo, më merr në një vend ku mund të jemi vetëm
Unë do të të pres, gjithçka duhet është të vrapojmë,
Ti do jesh princi dhe unë do jem princesha
Është një histori dashurie,
Zemër vetëm thuaj po.
Romeo shpëtomë
Ata duan të më tregojnë se çfarë ndiej
Kjo dashuri është e vëshirë, por e vërtetë
Mos ki frikë, do ta zgjidhim këtë lëmsh
Është një histori dashurie,
Zemër vetëm thuaj po
Oh oh
U lodha së prituri
Duke vrarë mendjen nëse do të vije ndonjëherë
Besimi im tek ti po zbehet
Kur të takova në përiferi të qytetit
Dhe unë thashë
Romeo më shpëto
Po ndiehem kaq vetëm
Vazhdoj të pres për ty, por ti asnjëherë nuk vjen
Është kjo në mendjen time,
Nuk di ç’të mendoj
Ai u ul në gjunjë dhe nxorri unazën
Dhe tha
Martohu me mua Zhulietë, ti kurrë s’ke pse të mbetesh vetëm
Të dua ty dhe kjo është gjithçka di
Fola me tët atë;
Shko dhe zgjidh fustanin e bardhë
Është një histori dashurie
Zemër vetëm thuaj po
Oh oh oh

Submitted by AlbanianAlps on Mon, 20/02/2012 - 21:49
thanked 5 times
UserTime ago
ANGELINoooo3 years 24 weeks
Guests thanked 4 times
Comments