Eminem - Love the way you lie (Macedonian translation)

Macedonian translation

Го сакам начинот на кој лажеш

Само ќе стојам таму
И гледај ме изгори
Но, тоа е в ред
Затоа што ми се допаѓа
Начинот на кој боли.
Само ќе стојам таму
И слушај да плачам
Но, тоа е в ред
Затоа што сакам
Начинот на кој лагате.
Го сакам начинот на кој лагате.
Го сакам начинот на кој лагате.
 
Не можам да ви кажам што навистина е.
Можам само да ви кажам што се чувствува.
И токму сега има челичен нож
Во мојата дупа.
Не можам да дишам, но сеуште се борам
Додека можам да се борам.
Се додека погрешно се чувствува добро
Тоа е како да сум во лет.
Висока на љубовта.
Пијан од мојата омраза
Тоа е како да сум болен.
И многу повеќе го сакам
Се задушувам и пред да задушам
Таа ме реагира
Таа ебат ме мрази и јас ја сакам
 
Чекај, каде одиш !?
"Те оставам".
Не ти не е. Врати се!
 
Ние работиме веднаш назад.
Одиме повторно.
Тоа е толку лудо
Причина кога тоа оди добро
Тоа е одлично.
Јас сум Супермен
Со ветерот во грбот.
Таа е Лоис Лејн.
Но, кога е лошо
Тоа е страшно.
Се чувствувам толку засрамено.
Јас брзо
 
Кој е тој чувар?
Јас дури и не го знам неговото име.
 
Поставив раце на неа.
Никогаш нема да се поклонам толку ниско.
Претпоставувам дека не ја знам мојата сопствена сила.
 
Само ќе стојам таму
И гледај ме изгори
Но, тоа е в ред
Затоа што ми се допаѓа
Начинот на кој боли.
Само ќе стојам таму
И слушај да плачам
Но, тоа е в ред
Затоа што сакам
Начинот на кој лагате.
Го сакам начинот на кој лагате.
Го сакам начинот на кој лагате.
 
Дали некогаш си сакал некој толку многу
Едвај можете да дишите
Кога си со нив?
Се среќаваш и ниту еден од вас
Дури и да знаете што ги погоди?
Имате топло нејасно чувство?
Да ги мрморат, што се користи за да ги добијат
Сега ти стануваш болен
На гледање на нив.
Ти се заколна дека никогаш не си ги погодил.
Никогаш не прави ништо за да ги повредите.
Сега си во едни со други лице
Исфрлање отров во овие зборови
Кога ќе плукаш.
Вие притиснете, повлечете едни на други коса,
Скреч, ноктот, залак,
Фрли ги, надолу.
Па изгубени во моменти
Кога сте во нив.
Тоа е бес што го презеде.
Тоа ве контролира и двете.
Затоа велат дека е најдобро
Да одиш на одделни начини.
Претпоставувам дека не знаат.
Причина денес
Тоа беше вчера.
Вчера е завршена, Денес е поинаков ден.
Звучи како скршени записи
Преземање.
Но, ја ветивте
Следниот пат кога ќе покажете воздржаност.
Вие не добивате друга шанса.
Животот не е игра на Нинтендо.
Но повторно лажевте.
Сега можете да го гледате нејзиното отсуство
Од прозорецот.
Погоди затоа го нарекуваат прозорецот.
 
Само ќе стојам таму
И гледај ме изгори
Но, тоа е в ред
Затоа што ми се допаѓа
Начинот на кој боли.
Само ќе стојам таму
И слушај да плачам
Но, тоа е в ред
Затоа што сакам
Начинот на кој лагате.
Го сакам начинот на кој лагате.
Го сакам начинот на кој лагате.
 
Сега знам дека рековме работи,
Дали работите што не ни значеа
И ние се враќаме назад
Во истите обрасци.
Истата рутина.
Но, твојот темперамент е толку лош
Како што ми е.
Ти си исто како мене.
Но кога станува збор за љубовта
Ти си исто толку заслепен.
Беј, те молам врати се.
Тоа не беше ти, бе, тоа беше јас.
Можеби нашата врска
Не е толку луд како што изгледа.
Можеби тоа е она што се случува
Кога торнадо
Одговара на вулкан.
Се што знам е
те сакам премногу
Да одиме подалеку иако.
Влези внатре.
Подигни ги торбите од тротоарот.
Не слушате искреност
Во мојот глас кога зборувам !?
Ви реков ова е моја вина!
Погледнете ме во окото!
Следниот пат кога сум разочаран
Ќе ја насочам тупаницата кон сувиот ѕид!
Друг пат.
Нема да има следниот пат.
Се извинувам иако знам дека е лаги.
Уморен сум од игрите.
Јас само ја сакам назад.
Знам дека сум лажливец.
Ако таа некогаш се обиде повторно да го напушти ебат
Јас сум ја врзан за креветот
И запали куќата!
 
Само ќе стојам таму
И гледај ме изгори
Но, тоа е в ред
Затоа што ми се допаѓа
Начинот на кој боли.
Само ќе стојам таму
И слушај да плачам
Но, тоа е в ред
Затоа што сакам
Начинот на кој лагате.
Го сакам начинот на кој лагате.
Го сакам начинот на кој лагате.
 
Submitted by Оливер Жиру on Sun, 10/12/2017 - 13:24
Added in reply to request by MariJJa
English

Love the way you lie

See also
Comments