Luiz Ejlli lyrics

LyricsTranslationsRequests
Hëna dhe yjet dashurojnëAlbanianEnglish
Zjarr e ftohtëAlbanian
Eurovision Song Contest Athens 2006
English
French
Romanian
Luiz Ejlli featuring lyricsTranslations
Juliana Pasha - Një jetëAlbanianEnglish
Comments