Con te (Me ty)

Albanian

Me ty

Një milion arsye
Po të kisha unë
Nuk do të doje kurr
Si doja dikur .
S'munde të më thoje fjalën
Lamtumirë
Se ti ike shpejt
për një tjetër jetë !
Uuuuuuuhh!
Ti nuk je aty se ..
Nuk je si ti e do

E une zgjohem në mëngjes
Sikur jam me ty
Dërgoj lutje lart në qiell
Por nuk vin nga ty
Dhe sa herë kujtimet gjej
Veten e gënjej
Unë e gënjej
Por ty s'të kthej !

Aj shtrat pa ty gjithmon
do mbetet bosh
Se nuk shtrihem dot
Dhe po flej në tok .
Në mermer të ftoft
un kokën e mbështes
E gjej qetësi
Se vi tek tiii

Reff : (2x)
Dhe une zgjohem në mëngjes
Sikur jam me ty
Dërgoj lutje lart në qiell
Por nuk vin nga ty
Dhe sa herë kujtimet gjej
Veten e gënjej
Unë e gënjej
Por ty s'të kthej !

Reff : (2x)
Dhe une zgjohem në mëngjes
Sikur jam me ty
Dërgoj lutje lart në qiell
Por nuk vin nga ty
Dhe sa herë kujtimet gjej
Veten e gënjej
Unë e gënjej
Por ty s'të kthej !

Një milion arsye po të kisha unë ...

Submitted by LoryLory on Wed, 02/11/2011 - 11:24
Last edited by CherryCrush on Sun, 06/09/2015 - 21:48
See video
Try to align
Italian translation

Con te

Un milione di motivi
anche se avessi io,
non amerei mai più
come ho amato una volta,
non sei riuscito a dirmi la parola
addio,
perchè te ne sei andato in fretta
per un'altra vita!
Uuuuuuuuhh!
tu non sei lì perchè ...
non ci sei perchè è ciò che vuoi

E io mi sveglio al mattino
come se fossi con te,
invio preghiere in alto nel cielo
ma non arrivano da te,
e ogni volta che trovo i ricordi
illudo me stessa,
io illudo,
ma non riesco a farti tornare!

Quel letto senza di te, sempre
rimarrà vuoto,
perchè non mi ci sdraio più
e dormo per terra.
Sul marmo freddo,
appoggio la testa
e trovo pace,
perchè vengo da te.

E io mi sveglio al mattino
come se fossi con te,
invio preghiere in alto nel cielo
ma non arrivano da te,
e ogni volta che trovo i ricordi
illudo me stessa,
io illudo,
ma non riesco a farti tornare!

E io mi sveglio al mattino
come se fossi con te,
invio preghiere in alto nel cielo
ma non arrivano da te,
e ogni volta che trovo i ricordi
illudo me stessa,
io illudo,
ma non riesco a farti tornare!

Un milione di motivi, anche se avessi io ...

Submitted by atomin on Wed, 15/02/2012 - 17:20
thanked 21 times
Guests thanked 21 times
Comments