Mos u bej sikur [ Ne Se Pravi (Не се прави) ]

Bulgarian

Ne Se Pravi (Не се прави)

Ти слушаш поп. Чалгата за теб е шок.
Но след един, казваш, че не се брои.
Ти слушаш поп, но на чалга си нонстоп.
Танци във стил „и опа, дай са-са-са, давай са-са-са-са!“

Не се прави, не се прави,
не се прави, че не можеш!
Я завърти, я завърти, я завърти както можеш!
Не се прави, не се прави, не се прави, че не можеш!
А завърти, а завърти!

Tallava, go!

Скъпо стоиш, даже и когато спиш.
Но след един, казваш, че не се брои.
Ти слушаш поп, но на чалга си нонстоп.
Танци във стил „и опа, дай са-са-са, давай са-са-са-са!“

Не се прави, не се прави, не се прави, че не можеш!
Я завърти, я завърти, я завърти както можеш!
Не се прави, не се прави, не се прави, че не можеш!
А завърти, а завърти!

Tallava, go!

Не се прави, не се прави! А завърти, а завърти!
Не се прави, не се прави! А завърти, а завърти!

Ti slušaš pop. Čalgata za teb e šok.
No sled edin, kazvaš, če ne se broi.
Ti slušaš pop, no na čalga si nonstop.
Tanci văv stil „i opa, daj sa-sa-sa, davaj sa-sa-sa-sa!“

Ne se pravi, ne se pravi,
ne se pravi, če ne možeš!
Ja zavarti, ja zavarti, ja zavarti kakto možeš!
Ne se pravi, ne se pravi, ne se pravi, če ne možeš!
A zavarti, a zavarti!

Skăpo stoiš, daže i kogato spiš.
No sled edin, kazvaš, če ne se broi.
Ti slušaš pop, no na čalga si nonstop.
Tanci văv stil „i opa, daj sa-sa-sa, davaj sa-sa-sa-sa!“

Ne se pravi, ne se pravi, ne se pravi, če ne možeš!
Ja zavarti, ja zavarti, ja zavarti kakto možeš!
Ne se pravi, ne se pravi, ne se pravi, če ne možeš!
A zavarti, a zavarti! Ne se pravi, ne se pravi!
A zavarti, a zavarti! Ne se pravi, ne se pravi!
A zavarti, a zavarti!

Submitted by amateur on Thu, 20/03/2014 - 11:36
Submitted by kamelia_m on Wed, 22/02/2012 - 18:51
Last edited by CherryCrush on Thu, 14/05/2015 - 22:46
See video
Try to align
Albanian translation

Mos u bej sikur

Ti degjon pop, tallavaja per ty eshte shokuese
por pastaj, thuash, se nuk numerohet,llogaritet
ti degjon pop, por ne qejf tallavaje je nonstop
luan ne stilin e "Opa opa jepi sa-sa-sa, jepi sa-sa-sa!"

Mos u bej sikur, mos u bej sikur
mos u bej sikur nuk mundesh
rrotulloju, dhe rrotulloju si mundesh me mir
Mos u bej sikur, mos u bej sikur
mos u bej sikur nuk mundesh
rrotullohu, kthehu!

Shtrenjt qendrojsh, edhe kur flesh
por pastaj, thuash, se nuk numerohet,llogaritet
ti degjon pop, por ne qejf tallavaje je nonstop
luan ne stilin e "Opa opa jepi sa-sa-sa, jepi sa-sa-sa!"

Mos u bej sikur, mos u bej sikur
mos u bej sikur nuk mundesh
Mos u bej sikur, mos u bej sikur
mos u bej sikur nuk mundesh
rrotulloju, dhe rrotulloju si mundesh me mir
rrotullohu, kthehu!

Submitted by kamelia_m on Wed, 22/02/2012 - 18:56
thanked 7 times
UserTime ago
dajana0122 years 22 weeks
Guests thanked 6 times
More translations of "Ne Se Pravi (Не се прави)"
Bulgarian → Albanian - kamelia_m
Comments