NJE GJE

English

One Thing

I've tried playing it cool
But when I'm looking at you
I can’t ever be brave
'Cause you make my heart race

Shot me out of the sky
You're my kryptonite
You keep making me weak
Yeah, frozen and can't breathe

Something’s gotta give now
'Cause I’m dying just to make you see
That I need you here with me now
'Cause you've got that one thing

So get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing

Now I'm climbing the walls
But you don't notice at all
That I'm going out of my mind
All day and all night

Something’s gotta give now
'Cause I'm dying just to know your name
And I need you here with me now
'Cause you've got that one thing

So get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing

So get out, get out, get out of my mind
And come on, come into my life
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing

You've got that one thing

Get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead

So get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing

So get out, get out, get out of my mind
And come on, come into my life
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing

Video
See video
Try to align
Albanian

NJE GJE

Jam munduar te rija I qete
Por kur te shiqoj
S’mundem te jem trim asnjeher
Sepse ti me ben qe zemra ime te rrah shpejt

Goditem nga qielli I larte
Ti je kriptoniti im
Ti me ben te ndjehem I dobet
Yeah, I ngrire dhe s’mund te marr fryme

Me duhet te jap dicka tani
Sepse vdes vec te bej qe ty te shohesh
Se te dua ketu me mua tani
Sepse ty e ke at gjene

Pra, dil jashte, dil jashte kokes time
Dhe bjer ne krahet e mia me mire
Une nuk e dij, une nuk e dij, nuk e dij cka eshte
Por me duhet ajo gjeja
Dhe ty e ke at gjene

Tash une ngjitem neper mure
Por ti as qe e veren
Se une jam duke u cmendur
Cdo dite e cdo nate

Me duhet te jap dicka tani
Sepse vdes vec te bej qe ty te shohesh
Se te dua ketu me mua tani
Sepse ty e ke at gjene

Pra, dil jashte, dil jashte kokes time
Dhe bjer ne krahet e mia me mire
Une nuk e dij, une nuk e dij, nuk e dij cka eshte
Por me duhet ajo gjeja
Dhe ty e ke at gjene

Pra, dil jashte, dil jashte kokes time
Dhe bjer ne krahet e mia me mire
Une nuk e dij, une nuk e dij, nuk e dij cka eshte
Por me duhet ajo gjeja
Dhe ty e ke at gjene

Ti e ke at gjene

Dil jashte, dil jashte kokes time
Dhe bjer ne krahet e mia me mire

Pra, dil jashte, dil jashte kokes time
Dhe bjer ne krahet e mia me mire
Une nuk e dij, une nuk e dij, nuk e dij cka eshte
Por me duhet ajo gjeja
Dhe ty e ke at gjene

Pra, dil jashte, dil jashte kokes time
Dhe bjer ne krahet e mia me mire
Une nuk e dij, une nuk e dij, nuk e dij cka eshte
Por me duhet ajo gjeja
Dhe ty e ke at gjene

Submitted by Infinity_disaster on Thu, 31/05/2012 - 21:01
thanked 6 times
UserTime ago
dajana0121 year 51 weeks
Guests thanked 5 times
0
Your rating: None
Comments
dajana012     April 15th, 2013

thank u very much..Smile