Formën tënde (Shape of You)

English

Shape of You

[Verse 1]
The club isn't the best place to find a lover
So the bar is where I go
Me and my friends at the table doing shots
Drinking faster and then we talk slow
Come over and start up a conversation with just me
And trust me I'll give it a chance now
Take my hand, stop! Put Van The Man on the jukebox
And then we start to dance, and now I'm singing like
 
[Pre-Chorus]
Girl, you know I want your love
Your love was handmade for somebody like me
Come on now, follow my lead
I may be crazy, don't mind me, say
Boy, let's not talk too much
Grab on my waist and put that body on me
Come on now, follow my lead
Come—come on now, follow my lead
 
[Chorus]
I'm in love with the shape of you
We push and pull like a magnet do
Although my heart is falling too
I'm in love with your body
And last night you were in my room
And now my bedsheets smell like you
Every day discovering something brand new
I'm in love with your body
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
I'm in love with your body
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
I'm in love with your body
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
I'm in love with your body
Every day discovering something brand new
I'm in love with the shape of you
 
[Verse 2]
One week in we let the story begin
We're going out on our first date
But you and me are thrifty so go all you can eat
Fill up your bag and I fill up a plate
We talk for hours and hours about the sweet and the sour
And how your family is doin' okay
And leave and get in a taxi, we kiss in the backseat
Tell the driver make the radio play, and I'm singing like
 
[Pre-Chorus]
Girl, you know I want your love
Your love was handmade for somebody like me
Come on now, follow my lead
I may be crazy, don't mind me, say
Boy, let's not talk too much
Grab on my waist and put that body on me
Come on now, follow my lead
Come—come on now, follow my lead
 
[Chorus]
I'm in love with the shape of you
We push and pull like a magnet do
Although my heart is falling too
I'm in love with your body
And last night you were in my room
And now my bedsheets smell like you
Every day discovering something brand new
I'm in love with your body
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
I'm in love with your body
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
I'm in love with your body
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
I'm in love with your body
Every day discovering something brand new
I'm in love with the shape of you
 
[Bridge]
Come on, be my baby, come on
Come on, be my baby, come on
Come on, be my baby, come on
Come on, be my baby, come on
Come on, be my baby, come on
Come on, be my baby, come on
Come on, be my baby, come on
Come on, be my baby, come on
 
[Chorus]
I'm in love with the shape of you
We push and pull like a magnet do
Although my heart is falling too
I'm in love with your body
Last night you were in my room
And now my bedsheets smell like you
Every day discovering something brand new
I'm in love with your body
Come on, be my baby, come on
Come on, be my baby, come on
I'm in love with your body
Come on, be my baby, come on
Come on, be my baby, come on
I'm in love with your body
Come on, be my baby, come on
Come on, be my baby, come on
I'm in love with your body
Every day discovering something brand new
I'm in love with the shape of you
 
Submitted by eceg.mathers.7 on Fri, 06/01/2017 - 05:21
Last edited by Zolos on Sun, 21/05/2017 - 07:19
videoem: 
Align paragraphs
Albanian translation

Formën tënde

Klubi nuk është vendi më i mirë për të gjetur të dashur
Andaj ishulli është aty ku shkoj
Unë dhe shokët e mi duke ngritur gotat
Duke pirë shpejtë e më pas flasim ngadalë
Eja dhe fillo bisedë vetëm me mua
Dhe më beso do ti jap mundësi tani
Merr dorën time, ndalo! Lësho Van The Man nga kutia
De pastaj do fillojmë të kërcejmë, dhe tani këndoj si
 
Vajzë, e din se e dua dashurin tënde
Dashuria jote ishte e bërë në dorë për dikë si unë
Eja tani, ndiq drejtimin tim
Mund të jem i marrë, mos ma zë për të madhe, thuaj
Djal, mos të falisim shumë
Më kap më beli dhe vëndo atë trup në mua
Eja tani, ndiq drejtimin tim
Eja-Eja tani, ndiq drejtimin tim
 
Jam në dashuri me formën tënde
Shtyhemi dhe tërhiqemi si magnetët
Edhe pse zemra ime gjithashtu bie
Jam në dashuri me trupin tënd
Dhe mbrëmë ti ishe në dhomën time
Dhe tani çarçafët mbajnë eromën tënde
Çdo ditë duke zbuluar diçka të re
Jam në dashuri me trupin tënd
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
Jam në dashuri me trupin tënd
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
Jam në dashuri me trupin tënd
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
Jam në dashuri me trupin tënde
Çdo ditë duke zbuluar diçka të re
Jam në dashuri me trupin tënd
 
Një javë dhe lejuam tregimi ynë të filloj
Do të dalim në takimin tonë të parë
Por ti dhe unë jemi të begatshëm, andaj shko dhe ha aq sa mundesh
Mbush çantën dhe unë do mbush pjatën
Bisedojmë me orë për të ëmblën dhe të thartën
Se di familja jotë kalojnë mirë
Më pas ikim dhe futemi në taksi, puthemi në ulësen prapa
Themi shoferit të hap radion, dhe unë këndoj si
 
Vajzë, e din se e dua dashurin tënde
Dashuria jote ishte e bërë në dorë për dikë si unë
Eja tani, ndiq drejtimin tim
Mund të jem i marrë, mos ma zë për të madhe, thuaj
Djal, mos të falisim shumë
Më kap më beli dhe vëndo atë trup në mua
Eja tani, ndiq drejtimin tim
Eja-Eja tani, ndiq drejtimin tim
 
Jam në dashuri me formën tënde
Shtyhemi dhe tërhiqemi si magnetët
Edhe pse zemra ime gjithashtu bie
Jam në dashuri me trupin tënd
Dhe mbrëmë ti ishe në dhomën time
Dhe tani çarçafët mbajnë eromën tënde
Çdo ditë duke zbuluar diçka të re
Jam në dashuri me trupin tënd
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
Jam në dashuri me trupin tënd
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
Jam në dashuri me trupin tënd
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
Jam në dashuri me trupin tënd
Çdo ditë duke zbuluar diçka të re
Jam në dashuri me formën tënde
 
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
 
Jam në dashuri me formën tënde
Shtyhemi dhe tërhiqemi si magnetët
Edhe pse zemra ime gjithashtu bie
Jam në dashuri me trupin tënd
Mbrëmë ishe në dhomën time
Dhe tani çarçafët mbajnë eromën tënde
Çdo ditë duke zbuluar diçka të re
Jam në dashuri me trupin tënd
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Jam në dashuri me trupin tënd
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Jam në dashuri me trupin tënd
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Jam në dashuri me trupin tënd
Çdo ditë duke zbuluar diçka të re
Jam në dashuri me formën tënde
 
Submitted by Sali.M on Sat, 07/01/2017 - 14:48
More translations of "Shape of You"
English → Albanian - Sali.M
Please help to translate "Shape of You"
Comments