Na - Tjetër jetë (English translation)

Albanian

Tjetër jetë

Ma thuaj ti, si je tani me një fjalë
E lumtur je? Dua ta di, kam kohë pa të parë
Nuk vuaj më! Ashtu si ti, sot tjetër je
Dua të dëgjoj ato, dikur me sy i the
 
Zemër malli më ka marrë
Nuk mundem dhe hesht
Nuk besoja, nuk e doja kurrë
Por po më vret
Është e vështirë pa zërin tënd
Pa të ndjerë kur kam nevojë
Të kam përballë 0 Zot
S'arrij ta pranoj
 
Si kristal në sy të mbaj
Thyhesh lehtë ndaj unë nuk qaj
Me lejo të t'prek njëherë
Të të flas si atëherë
Premtimet që ne shkruam u grisën erë
 
Dashurinë e lamë mënjanë
Ndjenjës sonë kufije i dhanë
E lejo të fundit herë e të ndjej në të vërtetë
Jetuam bashkë të dy një tjetër jetë
 
E ka një fund, një perëndim çdo histori
Pranoje ti, e ndrydhëm vet, ne k'të dashuri
Por koha rrjedh, e pas i le, qindra-mijëra fjalë
Kujtimet do të mbeten përjetësisht
Ndërsa sot ky lot kristal
 
Zemër malli më ka marrë
Nuk mundem dhe hesht
Nuk besoja, nuk e doja kurrë
Por po më vret
Është e vështirë pa zërin tënd
Pa të ndjerë kur kam nevojë
Të kam përballë 0 Zot
S'arrij ta pranoj
 
Dashurinë e lamë mënjanë
Ndjenjës sonë kufije i dhanë
E lejo të fundit herë e të ndjej në të vërtetë
Jetuam bashkë të dy një tjetër jetë
 
Submitted by mk87 on Sun, 10/12/2017 - 07:27
Align paragraphs
English translation

Another Life

Tell me now, how are you, with a word
Are you happy? I want to know, it`s been a while since I haven`t seen you
I don`t suffer anymore. Just like you, today you`re another one
I want to hear those words, that once you told me with your eyes
 
Honey, I miss you
I can`t do it and I remain silent
I didn`t believe it, I never wanted it
but it is killing me
It is hard without your voice
Without feeling you when I need it
You`re in front of me, Oh God
I can not believe it
 
Like a crystal I keep you in my eyes
You break easily that`s why I don`t cry
Allow me to touch you once
To talk to you like back then
the promises we wrote got torn with the wind
 
We left the love on hold
we gave our feeling boundaries
And allow me for the last time to really feel you
both of us lived together in another life
 
And there is an ending, a setting in every story
accept it, we withdrew ourselves in this history
But time goes by, and you left behind, hundreds and thousands of words
Memories will remain until infinity
and today this crystal tear
 
Honey, I miss you
I can`t do it and I remain silent
I didn`t believe it, I never wanted it
but it is killing me
It is hard without your voice
Without feeling you when I need it
You`re in front of me, Oh God
I can not believe it
 
We left the love on hold
we gave our feeling boundaries
And allow me for the last time to really feel you
both of us lived together in another life
 
Submitted by worldwide on Sat, 23/12/2017 - 15:39
Added in reply to request by mk87
Na: Top 1
See also
Comments