Lynx - Vonë (English translation)

Albanian

Vonë

Për ty çdo gjë lë pas a do të shkojme diku larg?
Kudo që ty të pëlqen mjafton thjesht pranë të të kem
Këto fjalë më shkruajte dje doje të ktheheshim pas atje, ku ti më le
Nese akoma më do the "beso sot tek unë dhe ti"
 
Unë për ty do bëja gjithshka ta kishim dhe një shans
Por kohën se kthejmë dot pas
Unë për ty do bëja gjithçka
Por s'mundem të bëj asgjë më vjen
Keq tani është vonë
Keq tani është vonë
Keq tani është vonë
 
Të vështirë e kemi kurrë më s'do të jemi
S'do mundem të të harroj
Do të dua përgjithmonë
Fytyra jote më çmend nga kjo botë më largon
 
Unë për ty do bëja gjithshka ta kishim dhe një shans
Por kohën se kthejmë dot pas
Unë për ty do bëja gjithçka
Por s'mundem të bëj asgjë më vjen
Keq tani është vonë
Keq tani është vonë
Keq tani është vonë
 
Unë për ty do bëja gjithshka ta kishim dhe një shans
Por kohën se kthejmë dot pas
Unë për ty do bëja gjithçka
Por s'mundem të bëj asgjë më vjen
Keq tani është vonë
Keq tani është vonë
Keq tani është vonë
 
Submitted by mk87 on Fri, 15/12/2017 - 21:01
Align paragraphs
English translation

Late

I can leave everything behind for you, will we go somewhere far away?
Anywhere you like, it`s enough that I have you near
These were the words you wrote to me yesterday, you wanted to turn back then when you left me
If you still love me ~you said~ Have faith today I you and I
I would do everything for you if we had another chance
but we can not turn back time
I would do anything for you
but I can`t do anything, I am
sorry now it is late
sorry now it is late
sorry now it is late
 
It`s difficult for us, we won`t be anymore
I won`t be able to forget you
I will always love you
Your face drives me crazy, it takes me away from this world.
 
I would do everything for you if we had another chance
but we can not turn back time
I would do anything for you
but I can`t do anything, I am
sorry now it is late
sorry now it is late
sorry now it is late
 
I would do everything for you if we had another chance
but we can not turn back time
I would do anything for you
but I can`t do anything, I am
sorry now it is late
sorry now it is late
sorry now it is late
 
Submitted by worldwide on Wed, 20/12/2017 - 21:03
Added in reply to request by mk87
Comments