Залеила (Zaleilah)

Spanish

Zaleilah

Mandinga everyday
Mandinga, zaleilahlei

Siento el ritmo del cuerpo tocandome
El perfume del viento besandome
Cuando estoy a tu lado me siento bien
Si me tocas, me abrazas, quiero bailar
Soy feliz puedo gritar

Zaleilahleilalei, everyday, everybody
When you love you say, everyday, everybody
Zaleilahleilalei, everyday, everybody
Zaleilahleilalei, zaleilahleilalei

Zaleilahleilalei, everyday, everybody
When you love you say, everyday, everybody
Zaleilahleilalei, everyday, everybody
Zaleilahleilalei, zaleilahleilalei

Tu dejate amarte, dejame amarte toda la vida
Tu nunca lo dudes que soy para ti nada mas
Mi chico bonito, un poco negrito ven papito, ven aca
Siempre contigo siento que vivo en un amor real

Tu dejate amarte, dejame amarte toda la vida
Tu nunca lo dudes que soy para ti nada mas
Mi chico bonito, un poco negrito ven papito, ven aca
Siempre contigo siento que vivo en un amor real

Zaleilahleilalei, everyday, everybody
When you love you say, everyday, everybody
Zaleilahleilalei, everyday, everybody
Zaleilahleilalei, zaleilahleilalei

When you make me feel so special
I am dreaming, I am dreaming
Everybody say

Vamos, vamos, vamos, vamos alla (Ay)
Vamos, vamos, vamos, vamos alla (Asi)
Vamos, vamos, vamos, muevete
Vamos, vamos, vamos, vamos alla

Zaleilahleilalei, everyday, everybody
When you love you say, everyday, everybody
Zaleilahleilalei, everyday, everybody
Zaleilahleilalei, zaleilahleilalei

Submitted by Effily on Sun, 11/03/2012 - 10:06
Last edited by Miley_Lovato on Sun, 14/06/2015 - 20:26
Submitter's comments:

See video
Try to align
Macedonian translation

Залеила

Мандинга секој ден
Мандинга , залеилахлеи

Го чуствувам ритамот на телото допирајки ме
Парфемот на ветерот бакнувајки ме
Кога сум на твојата страна се чуствувам добро
Ако ме допреш , ме гушнеш , сакам да играм
Среќна сум можам да викам

Залеилахлеи ,секој ден , сите
Кога ти сакаш велиш,секој ден , сите
Залеилахлеи ,секој ден , сите
Залеилахлеи , Залеилахлеи

Залеилахлеи ,секој ден , сите
Кога ти сакаш велиш,секој ден , сите
Залеилахлеи ,секој ден , сите
Залеилахлеи , Залеилахлеи

Ти дозволи да те сакам,да те сакам цел живот
Ти никогаш не се сомневај дека сум за тебе ништо друго
Мое убаво момче, малку црничко дојди Татичко, дојди овде
Секогаш со тебе чуствувам дека живеам во една љубов реална

Ти дозволи да те сакам,да те сакам цел живот
Ти никогаш не се сомневај дека сум за тебе ништо друго
Мое убаво момче, малку црничко дојди Татичко, дојди овде
Секогаш со тебе чуствувам дека живеам во една љубов реална

Залеилахлеи ,секој ден , сите
Кога ти сакаш велиш,секој ден , сите
Залеилахлеи ,секој ден , сите
Залеилахлеи , Залеилахлеи

Кога ме правиш да се чуствувам толку посебно
Јас сонувам,јас сонувам
Сите велат

Одиме,одиме,одиме,одиме (таму)
Одиме,одиме,одиме,одиме (така)
Одиме,одиме,одиме,одиме, движете се
Одиме,одиме,одиме,одиме

Залеилахлеи ,секој ден , сите
Кога ти сакаш велиш,секој ден , сите
Залеилахлеи ,секој ден , сите
Залеилахлеи , Залеилахлеи

Submitted by Стефии on Sun, 03/06/2012 - 11:17
Mandinga: Top 6
Comments