Letra de Si karamelë

Albanés

Si karamelë

Babeta:Degjo moj zemër edhe nëse vdes
E jotja jam e jotja do të mbes
Kur të kesh tjetrën nganjëherë dhe më kujto
S'ka gjë dhe pse ti nuk më do oh ohhh
------------It's nothing, even since you don't love me

Rati:Degjo moj zemër edhe nëse vdes
I joti jam i joti unë do mbes
Kur tjesh pa mu nganjëherë dhe me kujto
Sepse kjo zemër ty të do oh ohhhhhhh

Babeta:E ëmbël si karamelë isha unë për ty o xhan
Fjalët e zemrës i harrove se as vdekja nuk na ndan
---------You forgot the words of my heart
. My life, my death, No, I'm not alive without you.
Frymën e fundit ta dhurova se të dashuroj

Rati:E ëmbël si karamelë ishe ti për mu o xhan
Fjalët e zemrës i harrova se as vdekja nuk na ndan
--------I forgot the words of our hearts
. My life, my death, no never do I forget you
. (My) last breath I would give to you, for I love you

Babeta:Këto që them jane fjalë të vërteta
Pa ty i dashur nuk më duhet jeta
---------------------I don't need to live/ I don't need a life
. Comes a day when you would cry for me
Si një lot në sy do të më mbash ah ahhh
. (e.g.: the tears in your eyes will make you think of me)

Rati:Këto që thua jane fjalë të vërteta
Pa ty e dashur nuk më duhet jeta
Do vij një ditë kur per ty unë do të qaj
Si një lot në sy unë do të mbaj ahhhhh ahhhh

Publicado por cortom el Mar, 02/12/2008 - 15:23
Las traducciónes de "Si karamelë"
Comentarios