my oh my, look what you've done to yourself (Obobo, ç'i bërë vetës)

traducción al Inglés

my oh my, look what you've done to yourself

i know how she looked at you, i heard what she said to you
and she winked at you, i know she was with you
who are you trying to fool (lit. who are you selling these (lies) to) i know who she is, i know
 
i won't take these (lit. eat), don't tell me no
where did you find that face, that no one would bring to bed
shut your mouth, don't go on, 'cuz now you have caught yourself up with her, with her
 
every message that you have received, i have seen on your cell
i understood who you (really) are
where are you gonna go (now) dark one, where are gonna leave to oh deserted one
i'm going to hang you upside down by your feet now
 
Ti kujtove se ma hodhe budella, ha ha
Ti e di se dardha bishtin prapa ka, ha ha
Ik tani dhe mos më qaj si kalama, ha ha
Obobo çi bërë vetes ha ha ha
 
Publicado por Balkaneuro el Vie, 01/01/2010 - 00:00
1 agradecimiento
1 agradecimiento de invitados
Albanés

Obobo, ç'i bërë vetës

Unë e di si të pa,e dëgjova çfarë të tha
Dhe ta bëri me sy,unë e di e kish me ty
Kujt ja shet ti ato unë e di kush është ajo e di
 
Nuk i ha unë këto, mos më thuaj mua jo
Ku e gjete atë surrat, që se fut njeri në shtrat
Mbylle gojën mos e zgjat se tani u kape mat je mat
 

Más

Modismos de "Obobo, ç'i bërë vetës"
Comentarios