Letra de Parche od Evropa (Парче од Европа)

Macedonio

Parche od Evropa (Парче од Европа)

Долго време барам ѕвезда најсветла,
само таа фали,
сјај да запали
Порака праќам,
сe од срце,
да не води кај што припаѓаме.

Рефрен:
we r part of Europe
dont run away from truth!
wide urs warm embrace
hollow out a cover from heart

Силен оган гори, желба разгори,
Гласот Божји грми
сите исти сме,
дајте ни живот,
без граници,
даؠотворете нови страници.

Publicado por Invitado/a el Vie, 01/01/2010 - 00:00
Editado por última vez por Natoska el Dom, 15/09/2013 - 16:46

Vídeo

See video
Las traducciónes de "Parche od Evropa (Парче од Европа)"
Comentarios