Letra de Se posvrsi serves Donka

Macedonio

Se posvrsi serves Donka

Се посврши сервез Донка
Се посврши сервез Донка
Тралалала...
Cервеc Донка на Јаричкови X 2

Се собрале комшиите,
се собрале комшиите.
Тралала-...
Комшите, другарките. X 2

Аирлија сервез Донке,
аирлија сервез Донке!
Тралала…
Аирлија свршувачката X 2

Не викајте аирлија,
Не викајте аирлија,
тралалала...
тук речете на мајка ми X 2

Што ме даде на далеку,
Што ме даде на далеку,
тралалала...
на далеку преку Вардар X 2

Publicado por Katerina Proeski el Vie, 01/01/2010 - 00:00
Editado por última vez por Katerina Proeski el Sáb, 01/08/2015 - 21:30

Se posvrshi serbez Donka
Se posvrshi serbez Donka
Tralalala...
Serbes Donka na Jarickovi X 2

Se sobrale komshhite,
se sobrale komshite.
Tralala-...
Komshite, drugarkite. X 2

Airlija serbez Donke,
airlija serbez Donke!
Tralala…
Airlija svrsuvackata X 2

Ne vikajte airlija,
Ne vikajte airlija,
tralalala...
tuk recetena majka mi X 2

Sto me dade na daleku,
Sto me dade na daleku,
tralalala...
na daleku preku Vardar X 2

Publicado por roshel18 el Vie, 01/01/2010 - 00:00
Editado por última vez por Natoska el Lun, 26/08/2013 - 11:50

Vídeo

See video
Comentarios