Танцуваме (Bailamos )

Inglés

Bailamos

Esta noche bailamos
Te doy toda mi vida
Quedate conmigo
 
Tonight we dance,
I leave my life in your hands.
We take dancefloor,
Nothing is forbidden anymore.
Don't let the world in outside.
Don't let a moment go by.
Nothing can stop us tonight!
 
[Chorus]
?Bailamos! - We Dance
Let the rhythm take you over...
?Bailamos!
Te quiero amor mio - I want you, my love
?Bailamos!
Wanna live this night forever...
?Bailamos!
Te quiero amor mio...
?Te quiero! - I want you
 
Tonight I'm yours,
We can make it happen I'm so sure.
I won't let it go.
There is something I think you should know.
 
I won't be leaving your side,
We're gonna dance through the night.
I'm gonna reach for the stars
 
[Chorus]
?Bailamos!
Let the rhythm take you over...
?Bailamos!
Te quiero amor mio...
?Bailamos!
Wanna live this night forever...
?Bailamos!
Te quiero amor mio...
?Te quiero!
 
Ohohho
 
Tonight we dance,
Ohohho
Like no tomorrow.
Ohohho
If you will stay with me,
Te quiero mi amor.
 
Quidate conmigo... - Stay with me
Esta noche...bailamos. - Tonight we dance
?Bailamos!
 
?Bailamos!
Let the rhythm take you over...
?Bailamos!
Te quiero amor mio...
?Bailamos!
Wanna live this night forever...
?Bailamos!
Te quiero amor mio...
?Te quiero!
 
?Como te quiero! - How I love you
?Ay, como te quiero!
?Como te quiero!
 
Publicado por Marci30 el Mar, 04/09/2012 - 20:24
Align paragraphs
traducción al Macedonio

Танцуваме

Оваа вечер танцуваме
Ти го давам целиот мој живот
Остани со мене
Вечерва танцуваме
Го оставам мојот живот во твоите раце
Го завземаме подиумот
Ништо веќе не е забрането
 
Не дозволувај светот да ми го замагли видот
Не дозволувај романсата да замине
Ништо не може да не спречи ноќва
Танцуваме, нека те обземе ритмот
Танцуваме
Те сакам љубов моја, танцуваме
Ќе живееме ноќва вечно
Танцуваме
Те сакам, љубов моја, те сакам
 
Вечерва сум твој
Можеме да успееме, сигурен сум
Сега се опуштам
Има нешто што што треба да знаеш
Нема да те напуштам
Ќе танцуваме цела ноќ
Ќе ги достигнам ѕвездите
 
(Рефрен)
 
Ох, ох вечерва танцуваме
Ох, ох како да нема утре
Ох, ох ако останеш со мене
Те сакам, љубов моја
Остани со мене, оваа ноќ
Остани, драга моја
 
(Рефрен)...како те сакам
 
Publicado por KaterinaMKD el Dom, 18/03/2012 - 22:53
Comentarios