Krahet e Thyer (Broken Wings)

Inglés

Broken Wings

Baby, I don't understand
Why we can't just hold on
to each other's hands?
This time might be
the last I fear unless
I make it all too clear
I need you so, ohh
 
Take these broken wings
And learn to fly again,
learn to live so free
When we hear the voices sing
The book of love will open up
and let us in
Take these broken wings
 
Baby, I think tonight
We can take what was wrong
and make it right
Baby, it's all I know that
you're half of the flesh
And blood that makes me whole,
I need you so.
 
So take these broken wings
And learn to fly again,
learn to live so free
When we hear the voices sing
The book of love will open up
and let us in
Yeah, yeah
 
Let us in
Let us in
 
Baby, it's all I know that
you're half of the flesh
And blood that makes me whole
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
 
So take these broken wings
And learn to fly again,
learn to live so free
And when we hear the voices sing
The book of love will open up
and let us in
 
Take these broken wings
You got to learn to fly,
learn to live and love so free
When we hear the voices sing
The book of love will open up
for us and let us in
Yeah, yeah, yeah, yeah, ooh
 
Publicado por olivia d. el Sáb, 07/07/2012 - 13:27
Editado por última vez por Miley_Lovato el Dom, 09/04/2017 - 20:39
videoem: 
Align paragraphs
traducción al Albanés

Krahet e Thyer

Baby,s'mund ta kuptoj
Pse s'mund të qendrojme
dore per dore ne te dy?
Kjo druhem se eshte
e fundit here, edhe pse
Ta bera fare të qartë
Kam nevojë për ty, ohh
 
Merr këto krahë te thyer ti
Dhe mëso të fluturosh përsëri,
mëso të jetosh në liri
Kur ne ndiejme zërat qe këndojnë
Libri i dashurisë shpaloset
E na le te hyjme
Merr,këto krahë te thyer ti
 
Baby, mendoj kte nate
Të marrim c'ishte e gabuar
dhe ta bejme të drejte
Baby, gjithcka di eshte se
tii je gjysma e mishit
Dhe gjakut që me bën te plote,
Kam nevojë për ty
 
Pra, merri këto krahë te thyer ti
Dhe mëso të fluturosh përsëri,
pra mëso të jetosh ne liri
Kur ne dëgjojmë zërat qe këndojnë
Libri i dashurisë shpaloset
e na le te hyjme
Yeah, yeah
 
Na le te hyjme
Na le te hyjme
 
Baby, kjo është gjithcka di
se gjysma e mishit je ti
Dhe gjakut që me bën te plote
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
 
Pra, merri këto krahë te thyer ti
Dhe mëso të fluturosh përsëri,
pra mëso të jetosh ne liri
Kur ne dëgjojmë zërat qe këndojnë
Libri i dashurisë shpaloset
e na le te hyjme
 
Merri këto krahë te thyer ti
Dhe mëso të fluturosh përsëri,
pra mëso të jetosh ne liri
Kur ne dëgjojmë zërat qe këndojnë
Libri i dashurisë do shpaloset
per ne e do ne lere te hyjme
Yeah, yeah, yeah, yeah,ooh
 
Publicado por kbixhozi el Sáb, 16/11/2013 - 12:42
Editado por última vez por kbixhozi el Mar, 14/01/2014 - 14:42
Por favor, ayuda a traducir "Broken Wings"
Comentarios