Вонземјанин (E.T.)

Inglés

E.T.

You're so hypnotizing
Could you be the devil
Could you be an angel

Your touch magnetizing
Feels like I am floating
Leaves my body glowing

They say be afraid
You're not like the others
Futuristic lover
Different DNA
They don't understand you

Your from a whole other world
A different dimension
You open my eyes
And I'm ready to go
Lead me into the light

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction

Boy, you're an alien
Your touch are foreign
It's supernatural
Extraterrestrial

Your so supersonic
Wanna feel your powers
Stun me with your lasers
Your kiss is cosmic
Every move is magic

Your from a whole other world
A different dimension
You open my eyes
And I'm ready to go
Lead me into the light

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction

Boy, you're an alien
Your touch are foreign
It's supernatural
Extraterrestrial

There is this transcendental
On another level
Boy, you're my lucky star

I wanna walk on your wave length
And be there when you vibrate
For you I'll risk it all
All

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction

Boy, you're an alien
Your touch are foreign
It's supernatural
Extraterrestrial

Extraterrestrial
Extraterrestrial

Boy, you're an alien
Your touch are foreign
It's supernatural
Extraterrestrial

Publicado por purplelunacy el Lun, 30/08/2010 - 19:22
See video
 Intentar alinear
traducción al Macedonio

Вонземјанин

Ти хипнотизираш
Би можел ли да бидеш ѓавол
Би можел ли да бидеш ангел

Твојот допир е магнетизиран
Се чувствувам како да лебдам
Го остава моето тело да сјае

Ми велат да се плашам
Ти не си како сите други
Футуристички љубовник
Поинаква ДНК
Тие не те разбираат

Ти си од сосема поинаков свет
Поинаква димензија
Ми ги отвораш очите
Подготвена сум
Одведи ме кон светлината

Бакни ме, ба-ба-бакни ме
Зарази ме ме со твојата љубов
Исполни ме со твојот отров

Земи ме, зе-зе-земи ме
Сакам да сум жртва
Подготвена за грабнување

Момче, ти си вонземјанин
Твојот допир непознат
Натприроден
Вонземски

Ти си суперсоничен
Сакам да ги чувствувам твоите сили
Зашемети ме со твоите ласери
Твојот бакнеж е космички
Секој потег е магичен

Ти си од сосема поинаков свет
Поинаква димензија
Ми ги отвораш очите
Подготвена сум
Одведи ме кон светлината

Бакни ме, ба-ба-бакни ме
Зарази ме ме со твојата љубов
Исполни ме со твојот отров

Земи ме, зе-зе-земи ме
Сакам да сум жртва
Подготвена за грабнување

Момче, ти си вонземјанин
Твојот допир непознат
Натприроден
Вонземски

Ова е трансцендентално
На друго ниво
Момче, ти си мојата среќна ѕвезда

Сакам да чекорам по твојата бранова должина
И да сум таму кога вибрираш
За тебе ќе ризикувам се
Се

Бакни ме, ба-ба-бакни ме
Зарази ме ме со твојата љубов
Исполни ме со твојот отров

Земи ме, зе-зе-земи ме
Сакам да сум жртва
Подготвена за грабнување

Момче, ти си вонземјанин
Твојот допир непознат
Натприроден
Вонземски

Вонземски
Вонземски

Момче, ти си вонземјанин
Твојот допир непознат
Натприроден
Вонземски

Publicado por KaterinaMKD el Sáb, 24/03/2012 - 17:57
1 agradecimiento
1 agradecimiento de invitados
Comentarios